Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Scan Lamps – hållbar inomhusbelysning

Scan Lamps är varumärket som tillverkar och utvecklar belysning som lyser upp tillvaron lite extra i ditt hem. I sortimentet hittar du prisvärda lampor för varje rum och tillfälle.

Väldesignade lampor för alla rum

Varumärket Scan Lamps har sedan starten 1983 arbetat för att tillverka hållbara belysningsprodukter. Scan Lamps blev år 2005 en del av företaget Aneta belysning och har sin produktutveckling i Växjö. Idag erbjuder varumärket ett sortiment med väldesignade lampor för alla rum. I sortimentet hittar du allt från lite mer vågade lampor till de mer klassiska så att du ska kunna hitta den lampa som passar ditt hem bäst. Scan Lamps är särskilt kända för sina vägglampor och taklampor, men erbjuder även bordslampor och golvlampor. Sortiment erbjuder helt enkelt belysning för varje tillfälle.

Populär lampserie från Scan Lamps sortiment

I Scan Lamps sortiment hittar du ett flertal populära serier som är tillverkade för det svenska hemmet. Några utav de mest uppskattade serierna är Molekyl, Bow och Carpatica. I serien Molekyl kan du bland annat hitta taklampor, vägglampor och bordslampor. Det alla lampor i serien har gemensamt är att de är designade med glaskulor som är ihopsatta i olika kombinationer. Lamporna är designade i olika material och färger. Välj mellan mässing med vita glaskulor eller svart metall med rökiga glaskulor. Serien är stilren och passar enkelt in i de flesta hem. Kombinera gärna de olika lamporna tillsammans för att skapa en helhet och för att kunna justera din belysning till önskvärd stämning i hemmet.

0 st produkter
    Visar 0 av 0 produkter