107026.jpg

Chemoform

Chemoform - allt inom pool och spa

Chemoform Scandinavia erbjuder ett komplett sortiment av pool- och spaprodukter. Här hittar du allt ifrån poolen för trädgården till mer avancerade poolprojekt.

Chemoform - ledande i Europa inom poolindustrin sedan 1962

Chemoform Scandinavia som grundades år 2005 en del av Chemoform Group som är ett ledande bolag i Europa inom poolindustrin. Chemoform grundades år 1962 och har efter drygt 60 år i branschen skaffat sig ovärderlig expertis och blivit ett välkänt varumärke. Chemoform är ett familjeägt företag med 550 anställda i fler än 10 länder. Huvudkontoret finns utanför Stuttgart i södra Tyskland där även de har större delen av sin produktion. Chemoforms affäsié är att leverera produkter som möter alla behov, önskemål och budgetval för sina kunder. Därför hittar du produkter i alla prisklasser i Chemoforms breda sortiment.


Chemoform hos Trademax

I vårt sortiment av produkter från Chemoform hittar allt från ovan- och nedanmarkspooler till pooltillbehör och badleksaker – allt du kan tänkas behöva för att göra ditt poolköp komplett! Är du på jakt efter en lyxig ovanmarkspool i stilfull design som omvandlar din trädgård till ett lyxhotell och sommarens höjdpunkt? Eller kanske en härlig nedanmarkspool där du kan avnjuta sommarkvällarna? Behöver du köpa en ny poolstege, rengöringsprodukter, en håv eller något annat tillbehör? Oavsett vad, så hittar du det i Trademax sortiment från Chemoform.


Visar 6 prisvärda produkter
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar