Skippa sidhuvud och gå vidare.

Landskap of Sweden – design för det svenska klimatet

Landskap of Sweden är varumärket som har en långvarig erfarenhet och kunskap inom spa- och badbranschen. Varumärket tillhandahåller ett bubblande sortiment av olika spabad.

Spabad för hela familjen

Landskap of Sweden designar spabad av hög kvalitet. Produktteamet arbetar ständigt med att designa och utveckla spabad som ska prestera särskilt väl i det svenska klimatet. Samtliga spabad från varumärkets sortiment är fullskummade och utrustade med justerbara och komfortabla massagepumpar. Tillsammans med den vackra LED-belysningen i vattenlinjen erbjuder spabaden dig vardagslyx som kommer få dig att längta hem efter en lång arbetsdag. Samla ihop familjen och njut av många kvällar i det skummande vattnet.

Ett brett sortiment som uppfyller allas behov

Varumärket Landskap of Sweden tillhandahåller ett sortiment där du kan hitta både spabad och swimspa. Swimspa är en kombination mellan spabad och pool som möjliggör att du även kan utföra simträning i ditt spabad. Salina är ett swimspa från Landskap of Swedens sortiment som är utrustat med tre stycken reglerbara swim jets. Swim jetsen kan du själv justera beroende på hur hårt motstånd du vill ha när du tränar. För dig som bara vill sitta ner och njuta av stunden så erbjuder varumärket dig en mängd olika spabad med ett flertal funktioner. Sätt igång massagepumparna och luta dig tillbaka. De rymliga spabaden från Landskap of Sweden kommer definitivt bli en bubblande rutin i din vardag.

9 st produkter
Visar 9 av 9 produkter