deNoord

136Produkter

deNoord - stiliga och prisvärda utemöbler

Att erbjuda ett brett sortiment av hållbara möbler för avkoppling och umgänge på uteplatsen är deNoords vision och något de verkligen lever upp till. Prisvärda möbler, exklusiv design och hög kvalitet förknippas med deNoords utemöbler. Det är deNoord som står bakom de omåttligt populära och snygga serierna Marcus, Thor och Oliver. Vill du ha stilsäkra utemöbler till bra pris är deNoord rätt val.

Populära filter:

Tåliga utemöbler av hög kvalitet från deNoord


De flesta av deNoords utemöbler är tillverkade av de väl genomtänkta materialen konstrotting och aintwood som är två tåliga och tacksamma material. De är UV-beständiga, klarar vårt nordiska klimat och kräver ytterst lite underhållning och klarar också av att stå ute året runt. deNoords utemöbler är både snygga och tåliga samtidigt som de är prisvärda.


Stilfull inredning med deNoord


Inred din uteplats lika trivsamt som resten av boendet. I deNoords sortiment finns bland annat loungegrupper, fåtöljer, matgrupper, sidobord och solsängar för att du ska kunna skapa en stilsäker uteplats. Vill du inreda din uteplats med exklusiva utemöbler av hög kvalitet till ett bra pris? Då är deNoords utemöbler något för dig.

Filter
Kategori
Utseende
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Visa endast kampanj
Form
Serie
Stil
Antal stolar
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Funktion
Leverans inom 2-6 vardagar