Pierre Cardin

Visar 139 prisvärda produkter

Designmattor från Pierre Cardin

Modehuset Pierre Cardin skapades år 1950 av formgivaren med samma namn. Varumärket är vida känt för sin avant garde-stil och innovativa design. Pierre Cardin har en otrolig bredd av produkter och här på Chilli kan du hitta vackra, lyxiga mattor av bästa kvalitet i varumärkets klassiska signaturstil.

Kampanj
Sortera på

Mattor av högsta kvalitet

Pierre Cardin har ett brett utbud av maskinvävda kvalitetsmattor med en påtaglig känsla av lyx. Inspirationen till mattornas design är hämtad från en mängd olika platser och kulturer i världen och landar i en vacker mix av olika mattor. För att symbolisera varumärkets tradition, historia och kvalitet har samtliga mattor från modehuset en invävd inskription med Pierre Cardins signatur.

Historien bakom Pierre Cardin

Året var 1922 när Pierre föddes i Italien. Hans föräldrar var franska och det var i Frankrike han sedan växte upp. Med en arkitektutbildning i grunden gör Cardin karriär i modebranschen och blir så småningom chef för Dior. Så småningom startar han ett eget modehus och därmed ett internationellt varumärke, Pierre Cardin, där han producerar innovativa produkter inom alla möjliga kategorier. Idag är modehuset ett väl etablerat varumärke med kvalitetsprodukter inom en mängd olika branscher.
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj