Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Designmattor från Pierre Cardin

Modehuset Pierre Cardin skapades år 1950 av formgivaren med samma namn. Varumärket är vida känt för sin avant garde-stil och innovativa design. Pierre Cardin har en otrolig bredd av produkter och här på Trademaxkan du hitta vackra, lyxiga mattor av bästa kvalitet i varumärkets klassiska signaturstil.

Mattor av högsta kvalitet

Pierre Cardin har ett brett utbud av maskinvävda kvalitetsmattor med en påtaglig känsla av lyx. Inspirationen till mattornas design är hämtad från en mängd olika platser och kulturer i världen och landar i en vacker mix av olika mattor. För att symbolisera varumärkets tradition, historia och kvalitet har samtliga mattor från modehuset en invävd inskription med Pierre Cardins signatur.

Historien bakom Pierre Cardin

Året var 1922 när Pierre föddes i Italien. Hans föräldrar var franska och det var i Frankrike han sedan växte upp. Med en arkitektutbildning i grunden gör Cardin karriär i modebranschen och blir så småningom chef för Dior. Så småningom startar han ett eget modehus och därmed ett internationellt varumärke, Pierre Cardin, där han producerar innovativa produkter inom alla möjliga kategorier. Idag är modehuset ett väl etablerat varumärke med kvalitetsprodukter inom en mängd olika branscher.

98 st produkter
Visar 24 av 98 produkter
1
...
5