Skippa sidhuvud och gå vidare.

Halo Design – stilrena, skandinaviska lampor

1994 startades lampföretaget Halo Design som sedan dess har blivit känt för sina innovativa och stilrena produkter. Från Halo Design kan du hitta lampor till såväl hemmet som kontoret.

Vad för lampor kan jag hitta i sortimentet från Halo Design?

Halo Design har ett stort urval av helt fantastiska lampor och självklart kan du hitta många av dem hos oss på Trademax. Några lampor du kan klicka hem från oss är den snygga pendellampan Halo Design D.C, den fina bordslampan Halo Design Yep! och den futuristiska golvlampan Halo Design DIRECT.

 

Vilka av Halo Designs välkända lampor hittar jag hos Trademax?

Hos oss på Trademax hittar du många favoriter från Halo Design. Några välkända lampserier från varumärket som kan köpa hos oss är den populära Halo Design Atom, den unika Halo Design Oslo och den stilrena Halo Design Scandinavia.

 

Hur är funktionaliteten jämfört med priset på Halo Designs lampor?

Halo Design anser att en design är riktigt bra när du som kund blir erbjuden en unik produkt som ger dig en unik upplevelse till ett rimligt pris. Halo Design förenar spännande funktioner som förbättrar användarupplevelsen och ger en känsla av originalitet. Klicka runt bland Halo Designs många lampor hos oss på Trademax och välj den lampa som har den stil och funktioner som du är ute efter, till riktigt bra priser!

36 st produkter
Visar 24 av 36 produkter
12