800940(2).jpg

Horredsmattan

Horredsmattan - funktion och design i ett

Horredsmattan sätter funktion och nytänkande i fokus. Med en Horredsmatta får du inte bara en snygg inredningsdetalj till hemmet, utan även en hållbar och slitstark matta att njuta av år efter år!

Horredsmattan - över 500 års erfarenhet i branschen

Det idag välkända varumärket Horredsmattan påbörjade sin resa för över 500 år sedan. I den lilla byn Horred utanför Borås började byborna redan under 1500-talet att väva textilier i sina hem genom den så kallade förläggarverksamheten. Denna verksamhet ligger till grund för hur regionen sedan under 1900-talet stod för hälften av hela Sveriges textilexport.


Funktionella mattor i snygg design

Genom att såväl gedigen kunskap som hantverkstradition gått i arv från generation till generation får du det bästa av det bästa med en Horredsmatta. Mattorna är inte bara snygga och unika i sina mönster och design, utan även funktionella med sin goda hållbarhet. Om du letar efter en slitstark men snygg matta är det definitivt en matta från Horredsmattan du söker! På Trademax.se hittr du en mängd olika mattor från Horredsmattan. Välj mellan mattor för alla hemmets olika rum i olika material, mönster och storlekar.

Visar 46 prisvärda produkter
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar