Kinnabädden

Visar 212 prisvärda produkter

Kinnabäddens prisvärda kvalitetssängar

Kinnabädden har över 60 års erfarenhet av sängar och det märks i form av hög kvalitet, fantastisk komfort och en tidlös, skandinavisk design. Kinnabäddens sängar tillverkas av skickliga hantverkare i Danmark och tillverkas med noggrant utvalt material och hållbara tyger.

Sortera på

Hållbara sängar av hög kvalitet

Man sover i genomsnitt en tredjedel av sitt liv och därför är sängen utan tvekan en av de viktigaste möblerna i hemmet. Kinnabädden tillverkar sina sängar med väl genomtänkta material där funktion, hållbarhet, utseende och känsla står i fokus. De arbetar med trä i svenskt massivt furu och tyger som är allergisäkra och ÖKO-tex certifierade. Kinnabädden förstår att alla behöver olika sängar och därför har du flera olika valmöjligheter: fasthet, olika typer av bäddmadrass, färger, gavlar, storlekar och ergonomiska nackkuddar.


Populära sängserier från Kinnabädden

Hos oss hittar du två av Kinnabäddens mest populära sängserier: Venus och Jupiter. De erbjuder både kontinentalsängar, ställbara sängar och lyxiga sänggavlar. Alla Kinnabäddens sängar är tillverkade av genomtänkta material och med hög kvalitet - allt för att du ska få sova fantastiskt!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Funktion
Bäddmått
Komfortzoner
Typ
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kategori
Utseende
Leverans 2-6 vardagar