Skippa sidhuvud och gå vidare.

Kinnabäddens prisvärda kvalitetssängar

Kinnabädden har över 60 års erfarenhet av sängar och det märks i form av hög kvalitet, fantastisk komfort och en tidlös, skandinavisk design. Kinnabäddens sängar tillverkas av skickliga hantverkare i Danmark och tillverkas med noggrant utvalt material och hållbara tyger.

Hållbara sängar av hög kvalitet

Man sover i genomsnitt en tredjedel av sitt liv och därför är sängen utan tvekan en av de viktigaste möblerna i hemmet. Kinnabädden tillverkar sina sängar med väl genomtänkta material där funktion, hållbarhet, utseende och känsla står i fokus. De arbetar med trä i svenskt massivt furu och tyger som är allergisäkra och ÖKO-tex certifierade. Kinnabädden förstår att alla behöver olika sängar och därför har du flera olika valmöjligheter: fasthet, olika typer av bäddmadrass, färger, gavlar, storlekar och ergonomiska nackkuddar.

 

Populära sängserier från Kinnabädden

Hos oss hittar du två av Kinnabäddens mest populära sängserier: Venus och Jupiter. De erbjuder både kontinentalsängar, ställbara sängar och lyxiga sänggavlar. Alla Kinnabäddens sängar är tillverkade av genomtänkta material och med hög kvalitet - allt för att du ska få sova fantastiskt!

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter