Kinnabädden

22Produkter

Kinnabäddens prisvärda kvalitetssängar

Kinnabädden har över 60 års erfarenhet av sängar och det märks i form av hög kvalitet, fantastisk komfort och en tidlös, skandinavisk design. Kinnabäddens sängar tillverkas av skickliga hantverkare i Danmark och tillverkas med noggrant utvalt material och hållbara tyger. Kunder ställer krav på komfort, hållbarhet och valuta för pengarna och det har Kinnabädden verkligen förstått.

Populära filter:

Hållbara sängar av hög kvalitet


Man sover i genomsnitt en tredjedel av sitt liv och därför är sängen utan tvekan en av de viktigaste möblerna i hemmet. Kinnabädden tillverkar sina sängar med väl genomtänkta material där funktion, hållbarhet, utseende och känsla är i fokus. De arbetar med trä i svenskt massivt furu och tyger som är allergisäkra och ÖKO-tex certifierade. Kinnabädden förstår att alla behöver olika sängar och därför har du flera olika valmöjligheter: fasthet, olika typer av bäddmadrass, färger, gavlar, storlekar och ergonomiska nackkuddar.


Populära sängserier från Kinnabädden


Hos oss hittar du två av Kinnabäddens populäraste sängserier, Venus och Jupiter. De erbjuder både kontinentalsängar, ställbara sängar och lyxiga sänggavlar. Alla Kinnabäddens sängar är tillverkade av hög kvalitet och med väl genomtänkta material, för att din sömn ska bli så bra som möjligt.

Filter
Kategori
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Bäddmått
Färg
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Komfortzoner (st)
Typ
Serie
Funktion
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar