Skippa sidhuvud och gå vidare.

Karup Design - inredning i sin enkelhet

Varumärket Karup Design erbjuder ett brett sortiment där multifunktionalitet och enkelhet möts i en härlig kombination. Låt de jordnära färgerna och det råa naturmaterialet få ta plats och skapa en harmoni i ditt hem.

Ett multifunktionellt sortiment

Det danska inredningsmärket Karup Design tillhandahåller ett sortiment där den skandinaviska enkelheten möter elegans och funktion. I sortimentet finner du en rad populära serier som passar i de flesta hem. Varumärket kännetecknas av multifunktionalitet då produkterna från sortimentet oftast har fler funktioner än en. En av bästsäljarna är den komfortabla bäddsoffan Roots Raw som enkelt går att fälla ut till en härlig säng. Även de mjuka bäddarna Buckle-Up Out fungerar lika bra att njuta på inomhus som utomhus och har blivit en storfavorit.

Platsbesparande möbler

Förutom multifunktionalitet är Karup Design skickliga på att designa platsbesparande möbler. Den populära stolen Boogie går enkelt att fälla ihop och ställa undan när du inte använder den. En annan platsbesparande produkt är rumsavdelaren Wabi som enkelt kan förvaras genom att fälla ihop den platt när den inte används.

Tidlös inredning för dig

Sortimentet från Karup Design är skapat för det skandinaviska hemmet. De jordnära färgerna och det slitstarka naturmaterialet gör att möblerna passar in i de flesta hem och går att kombinera med andra stilar. Slipp stressen av att hela tiden sträva efter ett perfekt hem och låt Karup Design få bidra till enkelhet och harmoni i ditt hem i många år framöver.

11 st produkter
Visar 11 av 11 produkter