Rund säng

3 st produkter
Kampanj
  • Rund
1298032(4).jpg

Var ska jag placera min runda säng?

Din runda säng blir så klart läcker ståendes mitt i rummet, men det går lika bra att ställa den med huvudändan mot en vägg, som vilken dubbelsäng som helst. Tänk på att placera din säng så att du har tillräckligt med plats omkring. En rund säng funkar även i ett litet rum, men kommer mer till sin rätt i ett större utrymme. Har du möjlighet att bygga ett podium till sängen så är det snyggt.

Hur möblerar jag rummet när jag har en rund säng?

Att välja andra rundade möbler förstärker givetvis det mjuka och coola intrycket av en rund säng. Runda sängbord och klotformade sänglampor ger den där extra snygga looken. Eller så väljer du att låta de andra möblerna kontrastera i form, för att framhäva just sängens rundning. Ett tips är att ställa sängen mitt i rummet och låta ett myggnät eller annat sängomhänge falla ner från mitten av taket. Du kan också välja att ha en takfläkt mitt ovanför sängen eller bara en lampa med runda former, kanske en rund takkrona med flera ljuskällor.

Vilka sängkläder använder jag till en rund säng?

Du kan använda vanliga, rektangulära sängkläder i din runda säng. De flesta modeller av rund säng har en bäddmadrass med högst ordinära mått. Men givetvis kan du även använda dig av ett king-size underlakan och täcka hela rundeln med. Att lägga några runda, dekorativa kuddar på din säng blir en extra stilförstärkare, liksom att använda sängkläder med mönster i runda former.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form (1)
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj