Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 24 av 634 produkter
1
...
27

Populära filtreringar

Här på Trademax hittar du ett brett sortiment av olika typer av sängtillbehör som kan tänkas behövas till sovrummet. Många av våra sängtillbehör går att välja i olika storlekar, material och färger. Med sängtillbehör kan du sätta din alldeles egna prägel i sovrummet. Vi erbjuder allt från komforthöjande sängtillbehör som nackkuddar och nackstöd, till täcken, kuddar och sängkistor. Hos Trademax hittar du sängtillbehör för ett sovrum i harmoni.

Praktiska sängtillbehör av hög kvalitet

Med sängen som medelpunkt, finns det även andra tillbehör och detaljer som gör sovrummet till hemmets mysigare rum. Vi har samlat ett stort utbud av tillbehör till din säng och ditt sovrum så att du kan inreda praktisk, bekvämt och lyxigt.

Sängben 

Anpassa sängen efter tycke och smak, och välj sängben som passar just din stil. Hos oss kan du köpa billiga sängben i många olika material och stilar. Vi erbjuder klassiska sängben trä, men också trendiga sängben metall och sängben aluminium. Välj mellan höga sängben och låga sängben.

Nackkudde & nackstöd till säng

Höj komforten i sovrummet! Våra nackkuddar till säng ger ett skönt stöd för huvudet när du sitter upp i sängen och surfar på datorn eller läser en bok. Dessutom är de snygga detaljer till sängen, och bidrar med en mysig och ombonad känsla.

Sovrumsförvaring 

Förvaring är A och O, så även i sovrummet. En sängkista är perfekt för extra förvaring, men också en vacker inredningsdetalj. För dig som har ett litet sovrum, eller behöver ytterligare förvaringsutrymme, kan en sänglåda vara alternativet för dig. Med våra smarta sänglådor får du praktisk förvaring under sängen. Du hittar hela vårt sortiment av sängkistor här, och missa inte våra snygga sängar med förvaring. Pefekt för dig som vill ha smart och snygg förvaring i sovrummet! 

Sängkappa

Med en snygg sängkappa kan du med enkla medel förändra ett helt sovrum. Använd den för att dölja en oattraktiv resårsäng, eller förvaring som du har under sängen. Sängkappan är även ett utmärkt val för dig som vill ge din säng ett extra lyxigt uttryck. Hos oss hittar du sängkappa 160, med standardhöjden 42 cm eller 52 cm. För att ta reda på vilken höjd på sängkappan du behöver så mäter du höjden från golvet upp till bäddmadrassen.

Täcke, kuddar och bäddset

 I vårt utbud av sängtillbehör hittar du givetvis även täcken och kuddar. Välj någon av våra praktiska sovpaket och få ett färdigt kit innehållande täcke och kudde. Hos oss hittar dessutom ett brett utbud av sängkläder såsom lakan, örngott och kompletta bäddset. Hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva för en god natts sömn.

 

Möbler och inredning för ett komplett sovrum

Här på Trademax hittar du sovrumsinredning och möbler för alla hem och stilar. Vi vet att sovrummet är ett av hemmets viktigaste rum, och vi hjälper dig att inreda det perfekta sovrummet! Förändra och liva upp ditt sovrum med färgglada prydnadskuddar, mysiga filtar och plädar och skapa en mysig stämning med vackra gardiner. Och finns det något bättre än att sätta ner fötterna på en härligt mjuk matta på morgonen? Hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva för ett komplett och mysigt sovrum. Inspireras och hitta dina favoriter bland våra:

  • Sängar
  • Madrasser
  • Sänggavlar
  • Sängbord
  • Byråer

Vi kör hem dina möbler om det är lagervaror på 2-6 dagar. Dessutom erbjuder vi alltid 365 dagars öppet köp. Har du några frågor kan du alltid vända dig till vår kunniga och tillmötesgående kundsupport.