Våningssäng

87 st produkter
Kampanj
1463529(14).jpg

Med en våningssäng utnyttjar du ett begränsat utrymme på maximalt sätt. Istället för att två sängar tar upp yta på bredden så utnyttjas rummets höjd, vilket gör det enklare med övriga inredningsdetaljer och skapar utrymme för annan aktivitet. Våningssängar kan användas av såväl vuxna som barn, men kanske passar de allra bäst i barnrummet där våningssängen samtidigt fungerar som en rolig klätterställning. Hög kvalité och bekvämlighet får du med på köpet – som alltid här på Trademax!

Våningssängar för alla hem och behov

En våningssäng kan ge ett rum extra plats och karaktär. För studentlägenheten är det en smart inredningslösning som tillför det där lilla extra utrymmet för plugg och extra sittplats, och för barnen blir våningssängen ett lekfullt tillskott i rummet. Hos oss på Trademax hittar du våningssängar i olika utföranden, storlekar och färger. Vi har allt ifrån loftsängar i enkla former, till lekfulla våningssängar med inbyggd förvaring samt extra säng. I vårt sortiment hittar du våningssängar med olika bredd, exempelvis våningssäng 80 cm och våningssäng 120 cm. Välkommen att upptäck alla kreativa möjligheter, för såväl vuxna som barn. 

 

Våningssäng eller Loftsäng?

Går du i tankar att köpa våningssäng eller Loftsäng? Dessa två sängmodeller blir ofta ihopblandade eftersom de är väldigt lika varandra, men har två helt olika konstruktioner. Nedan följer en redogörelse för skillnaden mellan en våningssäng och en loftsäng. Fundera på vilka behov du har, och vilken av dess sängmodeller som passar dig bäst.

Våningssäng

Våningssängar består av två eller 3 bäddar som byggts ovanpå varandra. Konstruktionen på en våningssäng är perfekt om du bor trångt med små golvytor att inredan på. I fritidshus, eller i mindre barnkammare - med en våningssäng får du två sängar till golvytan av en. Våra våningssängar finns i en mängd olika storlekar, färger och former. Vi erbjuder allt från en stilren våningssäng med enkel formgivning för den vuxna och en praktisk våningssäng familjesäng, till en lekfulla och kreativ våningssäng barn. Hos oss hittar du bland annat våningssäng trä, liten våningssäng, låg våningssäng, vit våningssäng samt vångingssäng med förvaring och våningssäng med utdragbar extra säng. Välj mellan:

  • våningssäng 80x200
  • våningssäng 90x200
  • våningssäng 120x200

 

Loftsäng

Till skillnad från våningssängen består en loftsäng enbart av 1 bädd. Sängen är högt belägen med en stege eller enkel trappa. Den speciella konstruktionen gör att frigörs rejält med golvyta under sängen, en utrymme som kan inredas för andra ändamål. Placera ett skrivbord under loftsängen och få ett arbetsrum, en soffa och tv och få en myshörna, eller använd utrymmet till förvaring. Loftsängen är det perfekta alternativet för den lilla lägenheten där man måste ta vara på smarta lösningar för compact living, och därför ett attraktivt val för den vuxna målgruppen. Naturligtvis kan det också bli en mysig kuddhörna eller en spännande koja. Det extra utrymme under sängen kan du förstås använda precis hur du vill, beroende på hur dina behov och förutsättningar ser ut. Våra loftsängar finns i massor av olika storlekar och utföranden. Här hittar du alla våra loftsängar.

 

Köp billig våningssäng online hos Trademax

Med en våningssäng får du möjlighet till smarta och kreativa lösningar både i små och stora utrymmen. Skapa en personlig och spännande inredning! Med en våningssäng från Trademax får du en stabil och prisvärd säng av hög kvalitet som passar de flesta hem och stilar. OBS! Kom ihåg att madrass inte ingår. Denna kan köpas som tillbehör, du hittar vårt utbud av madrasser här. 

 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal personer
Form
Funktion
Bäddmått
Antal liggplatser (st)
Sängtyp
Typ
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj