Vattensäng

22 st produkter
Kampanj
1011730(1).jpg

Här hittar ni alla vattensängar från Trademax!

Sov riktigt gott i en vattensäng från Wa'Core. Varför ska du välja en vattensäng och inte en traditionell säng? Till skillnad från andra madrasstyper, där komforten gradvis försämras efter användning, behåller en vattensäng sin form år efter år. Vattenmadrassen ger din kropp ett fullständigt och komplett stöd utan tryckpunkter vilket gör att dina muskler kan slappna av helt. Du rör dig mindre i en vattensäng och får därmed en längre och djupare sömn. 

Vattensängen värms upp till kroppstemperatur vilket innebär att din kropp inte behöver producera värme när du sover. Din puls blir lägre och du får en djupare och mer avslappnad sömn. På sommaren kan du sänka temperaturen med några grader för att få en mer behaglig temperatur i sängen och fortfarande sova med täcket på utan att svettas. 

Personer med artrit och smärta i lederna kan dra stor fördel av att sova i vattensängar då värmen från madrassen hjälper till att återställa ledvätskan. En vattensäng är perfekt för personer med dammallergi då madrasskydden är avtagbara och tvättbara i 60 grader. Kvalster kan dessutom inte komma in i madrassen som på traditionella madrasser. 

Vattnet i vattensängar behöver aldrig bytas ut. Var 6:e-12:e månad behöver vattnet fyllas på med en flaska Wa’Core Conditioner som förhindrar alger och bakterietillväxt. Många tror att vattenmadrassen inte håller för tryck och går lätt sönder. Så är inte fallet, vattenmadrasser har blivit testade i många år och klarar idag mycket högt tryck.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Bäddmått
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Kampanj