Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 24 av 655 produkter
1
...
28

Populära filtreringar

Letar du efter en säng som är 90 cm bred? Hos Trademax hittar du ett enorm utbud av 90-sängar. Det vanligaste bäddmåttet är 90x200 men vi har även 90x190 cm. Tumregeln är att du ska ha ca 20 cm längre säng än din egen längd. Säng 90 är vanligtvis en säng vi rekommenderar för yngre personer eller personer med små sovrum. 90 cm passar sig väl för den nyblivne ungdomen som taget steget från barnsäng och nu behöver en mer vuxen säng. Men fungerar lika bra till gemene man som inte har behov av extra sovutrymme.

 • Vilken säng 90 cm är bäst?

  Det finns många sängar 90x200 som är bra och lättplacerade.Man bör köpa en säng som är bekväm och skön, och väljahårdhetsgrad på madrassen så att man sover bra och trivs.Du köper en komplett säng billigt hos oss på trademax.se.
 • Finns det förvaringsmöjligheter på en säng 90x200?

  Det skiljer mellan olika modeller, men ibland finns detpraktiska lådor under sängen där man kan förvara exempelvisleksaker eller bäddutrustning.
 • Passar en 90 cm säng i ett barnrum?

  Ja, det är idealiskt, för ett barn vill ju sova gott i sinegen säng, och en 90 cm säng tar inte så mycket plats. Omman väljer en våningssäng 90 cm så har man bäddplats förtvå barn på samma yta. Ibland kan det finnas en extrabäddundertill, och även förvaringsmöjligheter. Kolla på smartasängar som du kan beställa online här på vår hemsida.
 • Är en 90 cm säng snygg och elegant?

  Ja, du kan ju välja en kontinentalsäng 90x200. Där soverman på hela tre madrasslager, och sängen har snygg klädseli en sober färg. Du köper ett komplett sängpaket billigthos oss där en elegant sänggavel ingår. Bädda med modernaoch matchande plädar och kuddar.