Enkelsäng

142 st produkter
Kampanj
576882(1).jpg

En enkelsäng är perfekt när du är i behov av sov- och sittyta men inte har så mycket utrymme att tillgå. Är du dessutom i behov av förvaringsutrymme rekommenderar vi dig att välja en enkelsäng med förvaring undertill och på så sätt utnyttja möbeln och utrymmet maximalt. En enkelsäng har många användningsområden och fungerar utmärkt som såväl gästsäng som barnsäng eller kanske som extrasäng när behov uppstår.  Under dagtid kan den med lätthet användas som soffa, eller dagsäng - vad som än uppfyller dina behov. En enkelsäng är en mångfacetterad möbel som snabbt finner sin plats i hemmet. 

Billiga enkelsängar på Trademax

Trademax har ett stort utbud av enkelsängar, vilka du alltid får till bästa pris utan att vi för den sakens skull har gjort avkall på kvaliteten. I sortimentet hittar du sängar från 80 cm upp till 140 cm i färgerna svart, mörkgrå, ljusgrå, beige och blå. Hos oss finner du både ram-och kontinentalsängar i enkelutförande samt ställbara enkelsängar - vi vill med det våga påstå att vi har något för alla i vårt utbud. Beroende på behov finner du även givetvis sängar i olika stilar hos oss. Kanske föredrar du en enkelsäng med en elegant sänggavel? Eller passar det bättre med en diskret ramsäng som likväl kan stylas som en soffa? Vi har många valmöjligheter gällande sänggavlar, sängben och andra tillval som gör din säng anpassad för just dig och dina preferenser. 
 

Kvadratsmart Compact Living

Vi är väl medvetna om att valet för enkelsäng många gånger faller på platsbrist. Därför tycker vi att det är viktigt att guida rätt i hur du kan inreda smart för att utnyttja varje kvadratmeter så optimalt som möjligt. När utrymmet är ett problem är det ultimat att välja en enkelsäng med förvaring undertill där sängkläder och annat dylikt kan förvaras. Vid compact living är en smart idé att inreda med en säng som kan fungera som en dagbädd - en soffa på dagen som går smidigt att bädda till kvällen, på så sätt fyller möbeln många funktioner och behov samtidigt som den tar upp mycket liten plats i rummet. Samtidigt som du shoppar din nya enkelsäng vill vi tipsa om att spana in vårt textilsortiment. Där finner du mängder av dekorkuddar, sängkläder och annat roligt att pryda sängen med. När du handlar hos oss har du alltid 365 dagars öppet köp vilket betyder att du kan överväga dina styling-val utan att känna dig stressad för eventuell retur.

 

 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Förvaring
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Bäddmått
Antal liggplatser (st)
Komfortzoner
Sängtyp
Typ
Stil
Avtagbar klädsel
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj