Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 108 produkter
1
...
5

Enkelsängar är bra för att de är så lättplacerade och lätta att flytta. När familjen växer varierar behovet av sängar och sovrum, och det kan behövas flera ommöbleringar genom åren. Barn som har delat rum och haft våningssängar vill ha egna rum och en privat sfär när de blir tonåringar, och då är enkelsängar ett givet val. Många gifta par föredrar också att sova i egna enkelsängar om den ene snarkar eller om man har olika dygnsrytm.

Skaffa fler enkelsängar i hemmet

  • Vilken storlek på enkelsäng ska jag välja?

    Det finns olika storlekar, och ett bra råd är att du tar till lite i överkant när du väljer sängbredd. Det är skönt att ha gott om plats när man vänder sig i sömnen. En lång person behöver också en längre säng. Välj en säng som passar för just dina personliga behov. Titta på vårt sortiment och beställ online här från oss på Trademax.
  • Vilka fler fördelar är det med enkelsängar?

    Du är flexibel i möbleringen när du köper enkelsängar. Du får plats med en extra enkelsäng i praktiskt taget vilket rum som helst. Det är ju inget som hindrar att du sätter ihop dem i alla fall om du skulle vilja det. Får du gäster är det perfekt med flera separata enkelsängar som kan placeras ut efter behov i gästrummet eller huset.
  • Vad ska jag tänka på när jag köper enkelsäng?

    Vi sover många timmar varje dygn, och det är viktigt att sängen ger ordentlig vila, så att du vaknar utsövd. Välj därför en så bra kvalitet som möjligt på din säng. Du ska också avgöra vilken hårdhet du vill att sängen ska ha. En alltför mjuk säng får många ont i ryggen av, medan en hård säng kan upplevas som obekväm. Den säng du väljer ska passa för dina önskemål och förutsättningar. Kompromissa inte med din bekvämlighet.