Säng 120 cm

Visar 611 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på
  • 120x200
Letar du efter en säng som är 120 cm bred? Då har du hamnat rätt. Hos Trademax hittar du ett enorm utbud av 120-sängar. Det vanligaste bäddmåttet är 120x200 men kräver du en längre säng har vi även 120x210. Tumregeln är att du ska ha ca 20 cm längre säng än din egen längd. Säng 120 räknas vanligtvis som en enkelsäng där du får lite extra utrymme på bredden. Har du gott om plats i sovrummet rekommenderar vi denna längd för en person. Hos Trademax hittar du säng 120 i flera olika sängtyper. Använd kategoriseringen för att filtrera fram på just den sängtyp som du letar efter.

Finns det sängar 120 cm med förvaring?

Ja, det finns fina sängar 120x200 cm med plats undertillför praktisk förvaring av täcken med mera.

Hur väljer man sängbredd?

Man brukar räkna med en bredd på 80-140 cm till en person,så 120 cm är ett generöst mått jämfört med en vanligenkelsäng på 90 cm. Man sover gott när man har gott omplats. Ett barn kan till exempel också sova hos mamma.Beställ din säng 120 cm hos oss på trademax.se.

Ska man välja ramsäng eller kontinentalsäng 120 cm?

Vill du ha en enklare säng köper du en fin ramsäng billigthos oss online. Då brukar man ha en sängram, enresårmadrass och en bäddmadrass. Men om du väljer enkontinentalsäng 120x200 har du tre lager att sova på, enmadrassbotten, en resårbotten och en bäddmadrass. Så har duhöga krav på komfort, är kontinentalsängen lite merpåkostad.

Är det dyrt med en säng 120 cm?

Vad du än väljer kan du beställa din säng 120 cm billigtfrån Trademax, för vi säljer alltid kvalitetssängar tilllåga priser. Kolla på vår hemsida. Du kan köpa ettprisvärt, komplett sängpaket inklusive gavel och få bådeelegans och komfort när du beställer online hos oss.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Antal sittplatser
Färg
Antal personer
Form
Funktion
Bäddmått (1)
Antal liggplatser (st)
Komfortzoner
Stil
Typ
Utseende
Pris
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj