Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 1005 produkter
1
...
42

 • Finns beiga sängar i både enkel- och dubbelstorlek?

  Ja, här på Trademax hittar du ett stort och generöst utbudav beiga sängar i olika storlekar, från enkelmått om 90centimeters bredd upp till dubbelmått om 180 centimetersbredd.
 • Blir en beige säng lätt smutsig?

  Eftersom beige är en ljus kulör kan fläckar, smuts ochmissfärgningar synas lättare än på till exempel en mörkgråsäng. Oftast är detta dock inget problem eftersom sängaröverlag inte blir särskilt smutsiga. Ett tips är attdammsuga och torka av madrasser och sänggavel med jämnamellanrum, så håller sig din beiga säng snygg och fräschlängre.
 • Har Trademax både madrasser och sänggavlar i beige?

  Absolut, hos oss kan du köpa en komplett säng med bådemadrass och sänggavel i matchande beige färg. Många av vårasängar kan köpas i paket, men möjlighet finns förstås ocksåatt köpa madrass och sänggavel separat.
 • Passar en beige säng i ett barnrum?

  Eftersom beige är en färg som är enkel att matcha medannat, fungerar det utmärkt att inreda med en beige säng iett barnrum. I vårt sortiment hittar du prisvärda ochhögkvalitativa barnsängar i beige, i olika storlekar ocholika modeller. Upptäck vårt fina sortiment av billigabeiga sängar - och beställ enkelt online här på Trademax.