Sängram och sängstomme i trä

96 st produkter
Kampanj
  • Trä
1247931(3).jpg

Få saker är så klassiska i det svenska hemmet som en sängram i trä. Sängramen i trä ger madrasserna en snygg inramning och sätter en nordisk prägel på sovrummet. Trä är ett levande material som kan varieras i oändlighet. Ekträ är hårt och robust, furuträ är mjukare och vackert ådrat medan till exempel björkträ ger ett ljust, lite svalt intryck som passar ihop med modern nordisk design. Med olika sätt att snida sängramen i trä får man nästan oändligt med variationsmöjligheter. På Trademax har vi ett stort och spännande sortiment av sängramar, titta in hos oss och hitta en sängram trä som faller dig i smaken.

Tidlös inredning med en sängram i trä

Vilken madrass passar min sängram av trä?

Du kan lätt ta reda på om din madrass passar en sängstomme av trä eller inte. Titta på specifikationerna för sängramen, där står det vilken madrass som passar. Det är framförallt bredden och längden på madrassen som ska stämma överens med specifikationerna för att madrassen ska passa. Madrassens material spelar oftast ingen roll.

Hur hög sängram av trä ska jag ha?

Höjden på en sängram av trä beror på vad du tycker är snyggt och vad som fungerar praktiskt. Fundera på vad som passar i ditt sovrum, en låg sängstomme i trä likt en futon säng, eller vill du ha en hög sängram i trä som är lätt att ta sig i och ur? Använd gärna den säng som du har idag som referens, känns den lite låg, välj då en högre sängram av trä. Är den perfekt, välj en sängstomme trä i samma höjd.

Vilka är fördelarna med en sängram i trä?

En sängram i trä är inte bara ett klassiskt val till sovrummet. Trä skapar en varm och ombonad känsla vilket kan kännas viktigt när man ska sova. Det är lätt att inreda med sängstomme trä då materialet trä passar till alla typer av inredning och stilar, och det är även tidlöst, så du behöver inte känna att du kommer behöva byta ut sängstommen inom snar framtid. En sängram i trä är även väldigt robust, så du behöver inte oroa dig att det ska knarra och störa dig när du rör på dig i sömnen.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Förvaring
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Bäddmått
Antal liggplatser (st)
Stil
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj