Grå säng

2 272 st produkter
Kampanj
  • Grå
1244127(1).jpg

Erbjuder Trademax grå sängar i olika storlekar?

Absolut. Här på Trademax prioriterar vi ett brett utbud avhögkvalitativa produkter, så även när det gäller sängar medgrå stomme och/eller grå gavel. Vi erbjuder grå sängar iflera olika storlekar och modeller, så att du ska kunnahitta en som motsvarar dina önskemål.

Kommer alla grå sängar med sänggavel?

För bästa flexibilitet och fler valmöjligheter för dig somkund, är sänggavel ett frivilligt tillval. Många av vårasängar kan köpas i paket med både madrasser, sänggavel ochben inkluderade, alternativt de olika delarna var för sig.

Ska man välja en ljusgrå säng eller en mörkgrå säng?

Viktigast är att utgå från det man själv tycker är snyggastförstås, och det som är mest praktiskt i hemmet. Fläckaroch smuts syns mindre tydligt på en mörkgrå säng, medan enljusgrå säng kan bidra till att rummet som sådant kännsljusare.

Hur kan man inreda med en grå säng?

Grått är en diskret färg som passar till så gott som allaandra kulörer. En grå säng är således enkel att matcha inoch fungerar bra till de flesta olika inredningsstilar.Förnya ditt sovrum och unna dig bättre sömn du också -beställ en billig grå säng av hög kvalitet här på Trademax.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bäddmadrass ingår
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Med belysning
Funktion
Bäddmått
Antal liggplatser (st)
Komfortzoner
Typ
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Avtagbar klädsel
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj