Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Visar 24 av 889 produkter
1
...
38

Populära filtreringar

En dubbelsäng är mycket pampig eftersom det är en stor säng och den tar upp en så stor yta i sovrummet. Men det är också en oas för sömn och vila, så du bör låta det vara undanplockat och sparsamt möblerat i ditt sovrum. Dubbelsängen dominerar rummet och den ska ha sitt prioriterade utrymme. Det får också plats många familjemedlemmar i den. Om barnen kommer in på natten och vill sova hos sina föräldrar är dubbelsängen generöst tilltagen. Med en dubbelsäng som du lätt beställer här på Trademax kommer du att vakna utvilad varje dag.

En dubbelsäng är en praktfull möbel

  • Vilken madrass ska jag välja till en dubbelsäng?

    Du kan ofta välja olika hårdhetsgrad i de två sängarna som tillsammans bildar en dubbelsäng. Därför kan du välja en hård eller mjuk sängbotten helt individuellt. Väljer du olika madrasser kan du lägga en stor bäddmadrass över som täcker båda sängarna. Då slipper du ett mellanrum eller någon glipa i mitten av sängen som du annars kanske hamnar i när du sover. Köp då också ett stort lakan som är avsett för en dubbelsäng.
  • Finns det utseendemässiga fördelar med en dubbelsäng?

    Du kan ha en hel sänggavel som ger atmosfär åt sovrummet. Välj en i sammet eller någon annan mysig variant. Dessutom gör det sig fint med ett överkast som är gjort för dubbelsäng, och det kan vara sytt eller virkat. En dubbelsäng är en användbar möbel som också kan lånas ut om du har gäster.
  • Är en dubbelsäng lätt att flytta?

    Ja, ofta är den ihopsatt i sektioner, och du kan dela upp den igen när den ska ut ur ditt sovrum vid en flytt. Tänk också på att du inte tummar på kvaliteten, utan att du väljer en dubbelsäng som är både bekväm och hållbar. Du ska tillbringa många timmar i sängen, så det är värt att kosta på din sovkomfort lite extra.