Dubbelsäng

1 689 st produkter
901333(2).jpg
Kampanj

På Trademax kan du hitta din billiga dubbelsäng som du kan sova riktigt gott i.  Hos oss finns det dubbelsängar i olika storlekar, stilar och utföranden för att du ska kunna hitta den dubbelsäng som blir optimal för just dig och ditt sovrum. Vi spenderar en tredjedel av våra liv i sängen, så oavsett hur du sover eller vem du är förtjänar du en riktigt skön säng. Hos oss hittar du högkvalitativa sängar till en billig peng. Dessutom har vi numera 10-25 års garanti mot ram- och fjäderbrott på alla våra sängar.

Prisvärd dubbelsäng med förvaring och plats för hela familjen

Går du i tankar om att köpa säng rekommenderar vi att investera i en prisvärd och högkvalitativ dubbelsäng som håller i många år. Är ni två som ska dela sängen, men behöver olika fasthet är en dubbel kontinentalsäng att föreslå. En sådan säng är uppbyggd med olika resårbottnar vilket innebär att ni på ett smidigt sätt kan välja olika hårdhet på era respektive sänghalvor. För att göra hela familjen nöjd satsar många på större format som fungerar som en familjesäng där alla får plats, hos oss har vi dubbelsängar upp till 210 cm som garanterar en skön nattsömn för samtliga familjemedlemmar. En annan favorit är att välja en dubbelsäng med förvaring för att kunna stoppa undan sängkläder och dylikt på ett smidigt sätt. Genom att lyfta upp sänghalvorna utgörs utrymme under sängen, perfekt förvaring för sådant du inte behöver varenda dag.

Den bästa sängen är den säng som är anpassad och specifik för just dig och dina behov. På Trademax hittar du dubbelsängar från 140 cm upp till 210 cm i alla prisklasser, färger och utföranden vilket gör valet fritt och flexibelt oberoende dina behov och begär. I sortimentet har vi sängar i färgerna svart, mörkgrå, ljusgrå, beige, brun, blå, grön och vit - samtliga vackra var för sig men på samma gång enkla att matcha med tillbehör och övrigt sovrumsmöblemang. Sängben och sänggavlar kan tros vara simpla tillbehör till en säng men det är detaljerna som avgör helhetsintrycket. En vacker sänggavel kan försköna hela rummet och tilltänkta sängben skapar dynamik och spänning i din nya möbel. 
 
Spana in våra sängtillbehör för att se vad som kompletterar din säng allra bäst!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Tvättbar
Förvaring
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Med belysning
Funktion
Bäddmått
Antal liggplatser (st)
Komfortzoner
Sängtyp
Typ
Stil
Avtagbar klädsel
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj