Sängar för alla sömnvanor

Visar 8935 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

Dags att köpa säng? På Trademax har vi sängar för alla, oavsett sömnvanor. Vissa är nattugglor, en del är morgonpigga och andra tycker om att ligga och dra sig. Vi spenderar en tredjedel av våra liv i sängen, så oavsett hur du sover eller vem du är förtjänar du en riktigt skön säng. Och det är precis vad du hittar här! Vi har billiga bra sängar för alla smaker, både för sjusovaren och för den som är uppe med tuppen. Allt från kontinentalsängar till sängar med förvaring och barnsängar. Välj bland många olika modeller, sängmått och färger!

Välj säng med omsorg

Vårt mål är att du ska kunna sjunka ner skönt efter en tuff arbetsdag och känna hur madrassen formar sig efter dina konturer och ger dig en bekväm sovställning som håller hela natten. Nästa morgon vaknar du pigg och utvilad, redo för nya utmaningar i vardagen. Med Trademax kan du åstadkomma just det här, till ett lågt pris dessutom och samtidigt få ett snyggt färdiginrett sovrum på köpet!

Hos Trademax hittar du bland annat:

 

Vilken säng passar mig?

Vilken säng är bäst för just dig och vad ska man tänka på när man köper säng? Att köpa säng är ett stort beslut och inget som är gjort på en kafferast. För att få en ergonomisk sovställning är det viktigt att välja en säng rätt för just din kroppstyp. En för hård eller för mjuk säng kan göra att du belastar kroppen fel och inte sover bekvämt. Vikt, längd samt sovställning är avgörande faktorer för vilken säng du bör välja. Ju högre kroppsvikt du har desto fastare säng behöver du för att ligga bekvämt utan att belasta din kropp fel. Motsatt gäller att ju lättare du är desto mjukare säng ska du välja för att få optimal följsamhet och komfort. Din kroppslängd påverkar vilket sängmått du ska ha. Vi har sängar ända upp till 210 cm i längd. Du bör ha minst 10 cm tillgodo från huvudgaveln till huvudet och lika mycket från sängslutet till dina fötter. Sover du större delen av natten på rygg rekommenderar vi en något mjukare madrass, så att huvudet och nacken får vila skönt. Om du däremot gärna ligger på mage föreslår vi en lite fastare madrass, för att du inte ska belasta nacke, rygg och svank. 

 

Hur länge håller en säng och hur ofta ska man byta säng?

En generell rekommendation är att den håller i ett tiotal år, men givetvis beror det på kvaliteten på komponenter som stomme, resårbotten och bäddmadrass. Genom att investera i bra kvalitet kan produktens livslängd förlängas avsevärt. Det är också viktigt med regelbunden och korrekt skötsel. Till exempel bör du med ett halvårs mellanrum vända resår- och bäddmadrass upp och ner samt vrida den så att huvud- och fotända byter plats. Med tiden förlorar bäddmadrassen ändå mycket av sin komfort, eftersom det är den delen som får utstå mest nötning och slitage. Vi rekommenderar därför att du byter ut din bäddmadrass ungefär vart femte år för bibehållen kvalitet och liggkomfort. 

 

Möbler och inredning för ett komplettera sovrum

När du ändå är igång med att köpa ny säng kan du också passa på att titta efter andra produkter för sovrummet. Skapa ett komplett sovrum och få till den där lyxiga hotellkänslan i det rum där du faktiskt tillbringar allra mest tid. Hos oss hittar du ett stort utbud av stilrena sänggavlar och sängbord, vackra sänglampor och mjuka bäddtextilier, liksom all annan säng dekoration för ditt sovrum. Vi erbjuder också kompletta sängpaket där du får ett helt nytt sovrum i ett köp - inklusive ben, huvudgavel och i vissa fall nackkuddar.

För dig som letar efter en extrasäng till tonårs- eller gästrummet kan vi erbjuda prisvärda ramsängar som enkelsäng eller dubbelsäng, allt efter dina behov och önskemål. Vid compact living är en smart idé att inreda med en säng i vardagsrummet som kan fungera som en dagbädd - en soffa på dagen som går smidigt att bädda till kvällen. Det är lika dekorativt att ställa en säng direkt på golvet, som att ha låga eller höga ben monterade. 

Garanti

För oss är kvaliteten lika viktig som att erbjuda marknadens bästa priser. Vi tycker inte att det ena ska utesluta det andra, så här kan du köpa sängar billigt utan att behöva tumma på kvaliteten. Vi vet med säkerhet att våra produkter håller hög kvalitet. Komponenterna i Trademax sängar genomgår hårda kvalitetskontroller och tester - allt för att de ska klara vardagens påfrestningar och hålla länge. Därför har vi utökat Konsumentköplagens reklamationsrätt med förlängda garantier på samtliga av våra sängar och lämnar 5-20 års garanti mot ram- och fjäderbrott. 

Köpa säng på nätet

På Trademax kan du köpa billiga bra sängar online, och du kan räkna med att få mycket kvalitet och stil för pengarna. Vi levererar dina varor pålitligt och effektivt, med fri frakt dessutom. Du har alltid 365 dagars öppet köp så att du kan vara helt säker på att ditt köp känns rätt. I en säng från Trademax sover du gott, så glöm inte att ställa väckarklockan!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke