categoryTopBlock

Sängskåp

166st produkter
Gästsäng
Kampanj

På trademax hittar du ett brett utbud av sängskåp i olika storlekar, färger och design. Vi har både liggande och stående sängskåp i olika mått för att du ska kunna välja rätt modell för just dig. Hos oss hittar du även passande beslag till ditt sängskåp. Våra sängskåp är av hög kvalitet och god komfort som låter dig sova riktigt skönt. Dessutom förvarar du din säng med stil i ett sängskåp som blir minst lika mycket en snygg väggdekoration som en praktisk extrasäng. Hos Trademax hittar du prisvärda sängskåp online och i butik!

Varför ska jag välja ett sängskåp?

Ett sängskåp är den perfekta lösningen för utrymmen som du vill kunna utnyttja till annat men som vid behov snabbt går att omvandla till ett sovrum. Kanske har du en liten lägenhet eller ett rum där du behöver använda utrymmet under dagen för att sedan smidigt kunna fälla ut sängen på kvällen? Eller har du ett gästrum som du också vill kunna använda som arbetsrum, utan att ha en säng som tar upp plats? Då är ett sängskåp lösningen du letar efter!

 

Går du i tankar på att bygga ett eget sängskåp? Göra upp en ritning, köpa material och snickra ihop det precis som du vill? Visst kan man göra det, att få vara kreativ och att skapa något är alltid lika roligt. Men att bygga något från grunden är både tidskrävande och tålamodsprövande. Dessutom är det viktigt att ditt sängskåp håller hög kvalitet och god komfort för att kunna skänka någon en god nattsömn. Byggprojektet som till en början verkade spännande kanske visar sig vara mycket mer jobb än vad du hade tänkt dig. Därför har vi noggrant valt ut en mängd olika sängskåp av hög kvalitet och god komfort för att du ska kunna hitta ett sängskåp som passar just dig och dina behov. Varför krångla när du kan köpa ett billigt och snyggt sängskåp hos Trademax? Om du är händig så kan du bygga in ett färdigt sängskåp i väggen så att du kan utnyttja rummets yta maximalt. Hos oss hittar du sängskåp i vitt trä och ek i både vertikalt och horisontellt i 90 cm, 120 cm och 140 cm. Beställ ett sängskåp från Trademax redan idag!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Bäddmått
Antal liggplatser (st)
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj