Skippa sidhuvud och gå vidare.

Gästsäng & extrasäng

54 st produkter
Visar 24 av 54 produkter
1
...
3

Vill du ha en extrasäng för att kunna bjuda gäster eller släktingar att sova över men inte har så mycket plats finns det bra lösningar. Du behöver inte ha din gästsäng stående framme utan kan fälla upp den så att den blir som ett skåp eller en garderob när den inte används.

Ha en extrasäng redo för när du får välkommet besök

  • Var kan jag ställa min extrasäng?

    När du väljer en extrasäng som går att fälla upp ökar möjligheterna att hitta en bra plats för din gästsäng. Du kan ställa den mot väggen i ditt vardagsrum, sovrum eller hobbyrum och enkelt fälla ner den när den behövs. Det enda du behöver tänka på är att det ska gå att ordna plats för att fälla ut din extrasäng.
  • Är min gästsäng bekväm?

    För att dina gäster ska känna sig välkomna är en extrasäng är lika bekväm som en vanlig säng när den fälls ut. Sängen har en mjuk och skön madrass och är tillräckligt bred för att vara behaglig att sova på. Behöver du mer än en extrasäng kan du välja en dubbelsäng som är lika lätt att fälla ut och har samma bekvämlighet.
  • När kan jag använda min extrasäng?

    Det är trevligt att kunna bjuda in gäster även om man inte har så stor plats. Med en extrasäng som ser ut som ett skåp eller en hylla påverkar du inte rummets karaktär men har ändå möjlighet att erbjuda en bekväm gästsäng. När det är dags att använda din extrasäng fäller du med ett enkelt handgrepp ut den och så har du plats för gäster.