Sängbord & Nattduksbord

1 583 st produkter
Kampanj
563544(6).jpg

Ett sängbord är praktiskt och när det har blivit dags att sova vill man helst inte resa på sig för att lägga bort boken, tidningen eller telefonen. Vi på Trademax tycker att dina ägodelar ska vara lättåtkomliga även på natten. Komplettera ditt sovrum med ett praktiskt och snyggt sängbord intill sängen som smidigt smälter in med rummets övriga inredningsdetaljer! I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av sängbord i olika material och utföranden, allt för att du ska kunna hitta något som passar ditt hem. Välj ett sängbord med rätt utformning och de praktiska detaljer du efterfrågar!

Billiga sängbord för praktisk förvaring

Med ett sängbord kan du förvara dina böcker, tidningar eller varför inte din ipad på behagligt avstånd från sängen. Du får praktiska förvaringsmöjligheter som gör det enkelt att avlasta dina händer och nå de saker du behöver, när du behöver dem. Inred sovrummet med ett snyggt sängbord eller en passande sängkista som passar tillsammans med rummets övriga inredning.

Trademax har samlat ett brett urval av spännande inredningsdetaljer för ditt sovrum i olika färger, former och storlekar. Allt för att du enkelt ska kunna göra unika val när du ska inreda din sovrumsmiljö. Vi vill kunna skapa enkla, snygga och praktiska lösningar som på så sätt ger dig möjligheten att vakna pigg och utvilad, redo för en ny dag!

Ta del av vårt sortiment och välj ut dina favoriter! Kom gärna in till något av våra showrooms för att känna på våra möbler, vår kunniga personal hjälper dig gärna att hitta de produkter du letar efter! Välkommen!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Varumärke
Förvaringstyp
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Funktion
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj