Sängbord & Nattduksbord

1 061 st produkter
REA
663661(1).jpg

Ett snyggt och billigt sängbord från Trademax ger dig möjlighet till en praktisk förvaring i ditt sovrum. Du får en fin plats där du kan förvara exempelvis din mobiltelefon, en bok, ett vattenglas, en lampa eller en tidning. Hos oss hittar du många spännande utföranden på sängbord & nattduksbord. I vårt breda sortiment av härliga sängbord kan du välja bland olika färger, storlekar och former. Med ett mysigt sängbord från Trademax har du alltid dina saker nära till hands bredvid sängen. Vi har kvalitativa sängbord som passar för alla behov och önskemål.

Sängbord & nattduksbord för alla sovrum

Passar ett sängbord i alla sovrum?

Trademax erbjuder dig sängbord som passar i alla typer av sovrum. Vi har många olika modeller på sängbord för såväl det lilla som det stora sovrummet. Du kan inreda ditt sovrum i gammaldags stil eller en mer modern stil med ett sängbord från Trademax. Givetvis kan du även placera ett sängbord i andra rum, som till exempel en hall eller ett vardagsrum.

Hur högt bör ett sängbord vara?

Det är viktigt att välja rätt höjd på ett sängbord. En lämplig höjd är ungefär i linje med madrassens höjd. Det är både estetiskt snyggt och funktionellt. Om du väljer ett för lågt eller för högt sängbord kan det bli svårt för dig att nå dina saker då du ligger i sängen. Om du har en lampa på ett för lågt sängbord får du inte tillräckligt med ljus när du till exempel läser en bok.

Vad kan jag använda ett sängbord till?

I ett sängbord med hylla eller låda kan du förvara kläder och annat som du har i sovrummet. När du ligger i sängen har du en praktisk möbel att lägga saker på. Du kan placera din mobil, väckarklocka, bok, tidning, medicin, vattenglas med mera på bordet. Med ett snyggt sängbord från Trademax har du allt nära till hands.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Leverans 2-6 vardagar
REA