Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Svart säng

828 st produkter
Visar 24 av 828 produkter
1
...
35

Populära filtreringar

Varför ska jag välja en svart säng?

För dig som älskar komfort och stil är det helt rätt med ensvart säng från oss på Trademax. Letar du efter en svart säng i stål, sammet eller järn? Vi har ett stort urval av svarta sängar som du kan välja mellan. Svart är en sober och klassisk färg. Svart blir aldrig omodernt och du kommer aldrig tröttna på din svarta dubbelsäng.

Vad finns det för tillbehör till en svart säng?

Tillbehör till en svart säng inkluderar sängkläder i olika färger och mönster, kuddar och kuddfodral för extra komfort, sängöverkast eller plädar för att ge sängen en snygg och färdig look, samt sängbord och belysning för funktionalitet och stämning. Du kan också lägga till sängförvaring för extra utrymme om det behövs. Anpassa tillbehören efter din personliga smak och inredningsstil för att skapa en trivsam sängmiljö.

Hur håller jag en svart säng ren?

Det är bra om du med jämna mellanrum dammsuger och torkar av din svarta säng. Se till att använda ett mjukt dammsugarmunstycke för att inte skada sängen. Om du har fått fläckar på sängen finns det speciella rengöringsmedel för textil du kan använda.

Vad finns det för modeller av svarta sängar på Trademax?

Det finns massor med sängmodeller i svart hos oss! Allt ifrån en massiv och stor dubbelsäng i kontinentalstil till en ren och avskalad modell med stålstänger. En bekväm säng är viktig för din sömn och därmed också för ditt mående. Hos oss på Trademax handlar du alltid billigt online.