Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Sänggavel & huvudgavel

432 st produkter
Visar 24 av 432 produkter
1
...
18

Populära filtreringar

Letar du efter en sänggavel? Med hjälp av en sänggavel ges sovrummet ett avslappnat intryck samtidigt som du får ett skönt stöd för huvudet när du t.ex. vill läsa en bra bok. Med en huvudgavel är det lätt att få stor förändring i sovrummet! Sänggavlar ger dessutom en känsla av lyx och blir ett vackert och elegant inslag i ditt sovrum! Sätt din personliga prägel på sovrummet genom att välja ut din favorit bland våra sänggavlar. Välj mellan flera olika typer av sänggavlar och huvudgavlar, vi har allt från ljusa sänggavlar i tyg till mörka i spännande träslag.

Sköna sänggavlar för ditt sovrum

  • Varför en sänggavel?

    Sänggavlar skyddar inte bara väggen bakom sängen från smuts, den ger också sovrummet ett avslappnat intryck och möjlighet för ett skönt stöd mot huvudet när du läser en bok. En sänggavel kan ge en känsla av lyx och är ett enkelt sätt att skapa en förändring i sovrummet.
  • Hur väljer jag rätt sänggavel?

    Tänk på vilken känsla du vill skapa i sovrummet, utgå sedan från måttet på din säng. En tumregel är att ju högre säng du har desto högre sänggavel behöver du. Viktigt är också att sänggaveln passar med hur lång du är, mät därför när du sitter i sängen och vad som skulle bli bekvämast att ha bakom ryggen i sittande ställning. Trademax har samlat ett brett urval av sänggavlar som vi vet kommer att passa i ditt hem. Välj mellan intressanta modeller av både trä och tyg som du enkelt anpassar till din säng samt sovrummets övriga inredning.
  • Hur inreder jag med en sänggavel?

    Sänggavlar kan ge ditt sovrum ett helt nytt uttryck och gör din säng till en ännu mer bekväm plats att vistas. Med en sänggavel av rätt färg, form och material kan du enkelt förvandla ditt sovrum till en skön och harmonisk viloplats. Matcha gärna din nya sänggavel med härliga kuddar och mysiga filtar och överkast för att skapa den där riktigt lyxiga hotellkänslan. Vill du njuta av en lång frukost i sängen finns det ypperliga sängbrickor att beställa hem här på Trademax också. Ta en titt på hela sortimentet av sänggavlar och experimentera med olika färgalternativ för att hitta den kombination som passar bäst i ditt hem. Besök gärna något av våra showrooms för att skapa dig en bättre uppfattning om våra sänggavlar och för att få givande experthjälp från våra medarbetare på plats, välkommen!