Sänggavel & huvudgavel

776 st produkter
Kampanj
656054(1).jpg

Letar du efter en sänggavel? Med hjälp av en sänggavel ges sovrummet ett avslappnat intryck samtidigt som du får ett skönt stöd för huvudet när du t.ex. vill läsa en bra bok. Med en huvudgavel är det lätt att få stor förändring i sovrummet! Sänggavlar ger dessutom en känsla av lyx och blir ett vackert och elegant inslag i ditt sovrum! Sätt din personliga prägel på sovrummet genom att välja ut din favorit bland våra sänggavlar. Välj mellan flera olika typer av sänggavlar och huvudgavlar, vi har allt från ljusa sänggavlar i tyg till mörka i spännande träslag.

Sköna sänggavlar för ditt sovrum

Sänggavlar kan ge ditt sovrum ett helt nytt uttryck och gör din säng till en ännu mer bekväm plats att vistas. Med en sänggavel av rätt färg, form och material kan du enkelt förvandla ditt sovrum till en skön och harmonisk viloplats

Sätt upp en kudde eller vila huvudet och ryggen mot gaveln för att hitta den perfekta mysställningen för dig. Ge dig själv möjligheten att njuta fullt ut av ditt sovrum och känn hur krafterna kommer tillbaka, både mentalt och fysiskt. Trademax har samlat ett brett urval av sänggavlar som vi vet kommer att passa i ditt hem. Välj mellan intressanta modeller av både trä och tyg som du enkelt anpassar till din säng samt sovrummets övriga inredning.

Ta en titt på hela sortimentet av sänggavlar och experimentera med olika färgalternativ för att hitta den kombination som passar bäst i ditt hem. Besök gärna något av våra showrooms för att skapa dig en bättre uppfattning om våra sänggavlar och för att få givande experthjälp från våra medarbetare på plats, välkommen!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Tvättbar
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Bäddmått
Stil
Typ
Utseende
Avtagbar klädsel
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj