Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Himmelsäng

50 st produkter
Visar 24 av 50 produkter
1
...
3
En himmelsäng ger en känsla av lyx och gör hela sovrummet lite mysigare. Den skapar en atmosfär av lugn. Varför inte köpa en billig himmelsäng online hos oss på trademax.se och unna er ett lyxigare sovrum?

Köp en lyxig himmelsäng hos oss

 • Varför ska jag välja en himmelsäng?

  Självklart måste du välja säng själv, efter ditt eget tycke och smak. Men om du eftersöker en säng som ger ett klassiskt och stilrent intryck så ska du absolut välja en himmel säng.
 • Följer det med sänghimmel med sängen?

  Nej det gör det inte. I paketen med himmelsängar är det endast själva sängramen med ribbotten som ingår i priset. Lämpliga madrasser till er nya säng hittar ni också här hos oss på trademax.se.
 • Har ni himmelsängar i olika storlekar?

  Ja, vi har ett utbud med sängar både i enkel modell och som dubbelsäng. Alla himmelsängar är robusta och stadiga och kommer tillföra en charmig känsla till ditt sovrum. Vi har prisvärda, billiga och moderna sängar här på trademax.se. Tveka inte att fråga oss här online om du behöver hjälp.
 • Fungerar det med vilken madrass som helst till himmelsängen?

  Du måste välja rätt madrass till rätt säng. Har du en 200x200 sängram så behöver madrassen vara lika stor. Glöm inte att köpa till en bäddmadrass till sängen, det hittar du också hos oss på trademax.se Hitta din favorit bland våra himmelsängar och beställt enkelt hem din nya säng på ett smidigt sätt. Vi på trademax.se har billiga sängar för ditt sovrum.