Familjesäng

154 st produkter
Kampanj
2228400(1).jpg

En familjesäng är en stor säng som är designad för att rymma hela familjen. Det är en populär lösning för familjer som vill sova tillsammans och som vill ha en gemensam sovplats. En typisk familjesäng kan rymma upp till sex personer och är vanligtvis tillverkad av trä eller metall. Det finns olika typer av familjesängar, inklusive våningssängar med extra breda nedre bäddar, eller sängar med en extra stor madrass. Familjesängar är särskilt populära i länder som Japan och Thailand, där det är vanligt att hela familjen sover tillsammans i samma rum.

Vanliga frågor om Familjesäng

Hur mycket vikt klarar en familjesäng?

Det beror på vilken typ av familjesäng det är och vilket material den är tillverkad av. Generellt sett klarar en välbyggd familjesäng av att bära minst 250-300 kg, men det är viktigt att följa tillverkarens rekommendationer och inte överbelasta sängen. Om du är osäker på vad din familjesäng klarar av bör du kontakta tillverkaren eller en sängspecialist för råd.

Vad är en familjesäng?

En familjesäng är en stor säng som är designad för att rymma hela familjen. Den är vanligtvis större än en vanlig dubbelsäng och kan vara upp till 3 meter bred. Familjesängar är vanligtvis gjorda på beställning och kan anpassas efter familjens behov och önskemål. Dessa sängar är populära hos familjer med små barn eller för föräldrar som vill sova tillsammans med sina barn.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj