Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 449 produkter
1
...
19

Populära filtreringar

En god nattsömn är grunden för en god hälsa och ett bra humör. Sover du gott mår du bra och det är madrassen som är hemligheten! En bra madrass ger din kropp ett exakt stöd och tryckavlastning du behöver när du sover. Alla våra prisvärda madrasser håller hög kvalitet och finns att välja på i olika modeller. Vi hjälper dig att hitta rätt madrass för dig och dina behov!

Madrasser för bekväma och rofyllda nätter

Vi sover i genomsnitt en tredjedel av livet. En god natts sömn är viktigt av många anledningar, både sett till det fysiska och psykiska välmåendet. Det är lätt att stirra sig blint på sängens inverkan på sömnen, men faktum är att madrassen i många fall utgör den avgörande faktorn för din sömnkomfort. När du ska välja madrass är det därför viktigt att utgå från din kroppsform och dina behov. I vårt sortiment av ett gediget utbud av sängmadrasser i olika modeller och varianter. Här hittar du bland annat favoriter som:

 

Vi erbjuder även madrasskydd som hjälper dig att hålla din madrass ren och fräsch. Utöver sängmadrasser erbjuder vi också andra madrasser som till exempel luftmadrass och uppblåsbar madrass. Välj mellan madrasser i bäddmått som:

  • 80x200
  • 90x200
  • 120x200
  • 140x200
  • 180x200

 

Tjocklek och fasthet

Tjocklek och fasthet När du ska köpa madrass ställs du inför en del knepiga ställningstaganden, exempelvis önskad fasthet och tjocklek. Fundera på om du är ute efter en tunn madrass, eller en tjock madrass med fyllning eller fjädersystem för riktigt hög komfort. Hos oss hittar du madrasser i olika tjocklekar så att du kan välja en efter dina önskemål och behov.

Madrassens fasthet har stor betydelse för din sömnkomfort. För att välja en madrass med rätt fasthet för dig så är det viktigt att fundera på hur du sover. De flesta har en favoritställning som du ligger i under större delen av din sömn. För dig som sover på rygg eller sida rekommenderar vi en något mjukare madrass för att möjliggöra av skuldror och rumpa kan sjunka ner och avlasta din rygg. Sover du hellre på mage kan en lite fastare madrass vara bra för att undvika att bröstpartiet ska sjunka ner för djupt i madrassen och orsaka smärta i svank och nacke.

Även faktorer som vikt och längd har betydelse för vilken madrass som är bäst för dig. Grovt generaliserat så brukar man säga att ju tyngre man är, desto fastare madrass bör man satsa på. För dig som väger under 75 kg är en medelfast madrass ett bra val, medan du som väger över 75 kg ska välja en madrass som är lite fastare.

Ibland kan det vara bra att använda din nuvarande madrass som referens för att avgöra vilken typ av madrass som just du bör satsa på. Om du i dagsläget upplever problematik med ömhet i svank och nacke kan det signalera att du har en lite för hård madrass. Då rekommenderar vi att du satsar på en madrass som är medelfast. Om du istället upplever problem med smärta i rygg och höfter kan detta bero på att du sjunker ner för djupt i din nuvarande madrass. Då bör du satsa på en madrass med något fastare. Men kom ihåg att det i slutändan är du som bestämmer vad som känns bäst för dig.

 

Köp madrass smidigt och enkelt hos Trademax

Oavsett om du letar efter en madrass med riktig hög komfort till en sängram, en vikbar och smidig madrass till resesäng, eller uppblåsbar luftmadrass att sova bekvämt på när du är på resande fot så hittar du det hos Trademax. Vi erbjuder billiga madrasser med riktigt hög kvalitet och komfort som får dig att drömma dig. Vår kunniga och tillmötesgående kundsupport finns här för att hjälpa dig och svara på alla frågor som rör ditt köp! Vi hjälper dig att sova riktigt bekvämt, hemma eller på resande fot.