Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Visar 24 av 495 produkter
1
...
21

Populära filtreringar

Här hittar du komfortabla ramsängar med hög kvalitet. Att sova gott är väsentligt i våra liv, vilket gör nätterna väldigt viktiga. Det är då kroppen får tillfälle att vila ut och du får möjlighet att vila dina sinnen. Att ligga på en ramsäng som ger dig en bekväm ställning underlättar dina möjligheter att vakna utvilad, redo för ännu en dag. Vi på Trademax erbjuder ett brett utbud av ramsängar i olika storlekar och konstellationer, allt för att du ska kunna sova bra i en bekväm miljö. Ta en titt på utbudet och välj en ramsäng som passar dina förutsättningar!

Bekväma ramsängar för alla hem

Orka mer och må bra. Ge dig själv förutsättningar för att vara fokuserad på jobbet eller i skolan samt orka med dina fritidsaktiviteter. Sov bekvämt och djupt med rätt underlag som skapar goda möjligheter till vila och återhämtning. Välj en ramsäng som passar dig och din kropp!

Vakna upp i en omgivning som du trivs med och som får dig att känna dig tryggare än någonsin. Låt din säng smälta samman med rummet och bli ett med den övriga inredningen.

Trademax hjälper dig att skapa ultimata förutsättningar för en god natts sömn och härlig vila. Blad vårt urval av ramsängar hittar du flera bekväma madrasser färdiga att kläs med en ram som passar din inredningsstil. I vår webbshop hittar du enkelt och snabbt en skön ramsäng som passar ditt behov.

Vill du provligga? Kom gärna in till något av våra showroom för att testa känslan i någon av våra sängar. Vår personal finns självklart på plats för att hjälpa dig! Välkommen!