Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 42 produkter
12

Populära filtreringar

Soffbord som är gjorda i sten har oftast en ställning gjord av någon metall. Stenen är ju tung i sig och då lämpar det sig bra med en stark stomme som kan bära upp stenen. Det finns många sorters stenar som kan bli vackra när de är slipade, pulverlackade och monterade på sina ben. Ditt soffbord kan ge hela hemmet ett uppsving genom att det har en sådan karaktär och utstrålar en elegant exklusivitet. Sten har dessutom den fördelen att de alla ser olika ut. Du får alltså inte en dussin-produkt när du inhandlar ett soffbord med stenskiva, snarare något unikt.

Vanliga frågor och svar

  • Är soffbord i sten ömtåligt?

    Sten är ett slitstarkt material men naturmaterial behöver alltid skötas efter konstens alla regler. Det räcker ofta att torka med en fuktig trasa över ytan. Marmor är den sten som är lite mer ömtålig än andra då den inte tål syror som till exempel kan förekomma i vin. Använd därför underlägg. Sköter du ditt soffbord i sten är det hållbart under mycket lång tid.
  • Av vilka stenar görs soffbord?

    Det finns soffbord i kalksten och marmor samt sten med marmorstruktur. En del är gjorda av andra naturstenar. Sten är ett material du kan ha i hela ditt liv. Det är fängslande att följa alla mönster som blivit till på naturlig väg. Det spelar ingen roll om det är ett soffbord i beige sten eller om det är ett soffbord i kalksten. De är båda vackra på sitt eget unika vis.
  • Finns soffbord sten i olika modeller?

    Vi på Trademax är måna om att du som kund ska få flera modeller av soffbord i sten att välja mellan. Likaväl vill vi att du ska kunna ha råd att köpa moderna, enkla och stilfulla möbler. Därför har vi ett varierat utbud av soffbord i sten och vardagsrumsbord i både sten och andra material.