Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 2 av 2 produkter

Hör du också till dem som sitter i soffan och jobbar? Det är inte helt ovanligt, även om en ergonomisk expert inte skulle rekommendera det. Laptopen i knät och kuddar bakom ryggen. Skulle det inte ibland vara skönt om soffbordet kunde dubblera som arbetsbord? Det kan det. Om du köper ett höj- och sänkbart soffbord från oss på Trademax.

Gör vardagsrummet mer praktiskt med höj- och sänkbart soffbord

  • Vilka fördelar har ett höj- och sänkbart soffbord?

    Du som arbetar sittande i soffan har redan tänkt att det vore helt underbart med ett höj- och sänkbart soffbord att ställa ifrån dig laptopen på när du behöver byta ställning. Men även du som är lite äldre och i behov av en högre fåtölj för att lättare ta dig upp kan uppskatta bordet som passar både din höjd och barnbarnets.
  • Hur sköter jag mitt höj- och sänkbara soffbord?

    Torka helt enkelt av med en väl urvriden, mjuk trasa, eventuellt med lite svag tvållösning om det behövs. Använd inga starka rengöringsmedel på ditt höj- och sänkbara soffbord. Har ditt bord en glasyta tar du vanlig fönstertvätt och torkar med en mikrofíberduk, eller varför inte det gamla hederliga husmorsknepet: tidningspapper. Då slipper du ränder på glasytan.
  • Är det höj- och sänkbara soffbordet bara praktiskt?

    Nej, du behöver inte oroa dig för att inte få den stil och skönhet du vill ha hemma i ditt vardagsrum. Våra höj- och sänkbara soffbord är vackra att placera vid din soffa eller fåtölj. Du kan enkelt kombinera något praktiskt med den look du eftersträvar. Allt i ett, precis som du vill ha det.