categoryTopBlock

Höj och sänkbart soffbord

7st produkter
Soffbord
Kampanj

Hör du också till dem som sitter i soffan och jobbar? Det är inte helt ovanligt, även om en ergonomisk expert inte skulle rekommendera det. Laptopen i knät och kuddar bakom ryggen. Skulle det inte ibland vara skönt om soffbordet kunde dubblera som arbetsbord? Det kan det. Om du köper ett höj- och sänkbart soffbord från oss på Trademax.

Gör vardagsrummet mer praktiskt med höj- och sänkbart soffbord

Vilka fördelar har ett höj- och sänkbart soffbord?

Du som arbetar sittande i soffan har redan tänkt att det vore helt underbart med ett höj- och sänkbart soffbord att ställa ifrån dig laptopen på när du behöver byta ställning. Men även du som är lite äldre och i behov av en högre fåtölj för att lättare ta dig upp kan uppskatta bordet som passar både din höjd och barnbarnets.

Hur sköter jag mitt höj- och sänkbara soffbord?

Torka helt enkelt av med en väl urvriden, mjuk trasa, eventuellt med lite svag tvållösning om det behövs. Använd inga starka rengöringsmedel på ditt höj- och sänkbara soffbord. Har ditt bord en glasyta tar du vanlig fönstertvätt och torkar med en mikrofíberduk, eller varför inte det gamla hederliga husmorsknepet: tidningspapper. Då slipper du ränder på glasytan.

Är det höj- och sänkbara soffbordet bara praktiskt?

Nej, du behöver inte oroa dig för att inte få den stil och skönhet du vill ha hemma i ditt vardagsrum. Våra höj- och sänkbara soffbord är vackra att placera vid din soffa eller fåtölj. Du kan enkelt kombinera något praktiskt med den look du eftersträvar. Allt i ett, precis som du vill ha det.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj