Höj och sänkbart soffbord

5 st produkter
Kampanj
1505060(2).jpg

Hör du också till dem som sitter i soffan och jobbar? Det är inte helt ovanligt, även om en ergonomisk expert inte skulle rekommendera det. Laptopen i knät och kuddar bakom ryggen. Skulle det inte ibland vara skönt om soffbordet kunde dubblera som arbetsbord? Det kan det. Om du köper ett höj- och sänkbart soffbord från oss på Trademax.

Gör vardagsrummet mer praktiskt med höj- och sänkbart soffbord

Vilka fördelar har ett höj- och sänkbart soffbord?

Du som arbetar sittande i soffan har redan tänkt att det vore helt underbart med ett höj- och sänkbart soffbord att ställa ifrån dig laptopen på när du behöver byta ställning. Men även du som är lite äldre och i behov av en högre fåtölj för att lättare ta dig upp kan uppskatta bordet som passar både din höjd och barnbarnets.

Hur sköter jag mitt höj- och sänkbara soffbord?

Torka helt enkelt av med en väl urvriden, mjuk trasa, eventuellt med lite svag tvållösning om det behövs. Använd inga starka rengöringsmedel på ditt höj- och sänkbara soffbord. Har ditt bord en glasyta tar du vanlig fönstertvätt och torkar med en mikrofíberduk, eller varför inte det gamla hederliga husmorsknepet: tidningspapper. Då slipper du ränder på glasytan.

Är det höj- och sänkbara soffbordet bara praktiskt?

Nej, du behöver inte oroa dig för att inte få den stil och skönhet du vill ha hemma i ditt vardagsrum. Våra höj- och sänkbara soffbord är vackra att placera vid din soffa eller fåtölj. Du kan enkelt kombinera något praktiskt med den look du eftersträvar. Allt i ett, precis som du vill ha det.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Höj och sänkbar
Förvaringstyp
Förvaring
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Funktion
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj