Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 622 produkter
1
...
26

 • Hur väljer man det rätta bruna soffbordet?

  Vi säljer ett stort sortiment av bruna soffbord online, ibåde ljusare och mörkare varianter av brunt. Det finnsolika soffbord i brunt trä, bruna soffbord kombinerade medandra färger med mera. Allt för att du ska hitta just dennyans av brunt som passar dig. Tänk på att välja ett bruntsoffbord som passar till din soffa, soffgrupp eller dinafåtöljer.
 • Finns det bruna soffbord med förvaring?

  Ja, vi på trademax.se säljer soffbord med lådor ochförvaring. Vardagsrummet är ett viktigt rum i vårt hus, ochdet är klart att ett brunt vardagsrumsbord med förvaring ären fördel. Du kan använda förvaringen för TV kontrollerna,eller för att lägga böckerna i.
 • Hur dekorerar jag bäst mitt bruna soffbord?

  Hos oss kan du välja ett billigt bord som passar din unikastil. Du kan inreda ditt bruna soffbord tillsammans med enblomma och kanske en liten duk.
 • Vilken form bör mitt bruna soffbord ha?

  Välj mellan smala bruna soffbord, ovala soffbord, storasoffbord eller små soffbord, beroende på vad som passar iditt vardagsrum. Tänk också på hur du vill användasoffbordet. Behöver du ett större bord för att få plats medmånga grejor eller räcker en mindre modell till ditt hem?