Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 499 produkter
1
...
21

  • När passar det med ett vitt soffbord?

    Ett vitt soffbord passar jättebra som kombination eller kontrast till din lounge- eller soffgrupp. När du har ett vitt soffbord har du möjligheten att kombinera det så att det passar till flera olika miljöer. Du kan exempelvis har vita soffor till ditt vita soffbord. Men tycker du att det är opraktiskt med vita soffor kan du välja en kontrast. Till exempel grå soffgrupp med vita kuddar och filtar. En kontrasterande matta och en krukväxt i silvergrå kruka på det vita soffbordet. Du kan finna mycket inspiration på vår hemsida, där vi har ett varierat utbud av vita soffbord.
  • Hur skyddar jag ett vitt soffbord från fläckar?

    Oroar du dig över att få fläckar på den vita ytan? Det kan du hindra genom att använda underlägg när du ställer en skål med ostbågar eller ett glas med saft på bordet. Du kan även välja ett bord i ett material som inte blir fläckigt så lätt, som till exempel ett bord med marmorskiva. Skulle du råka spilla någonting på bordet går det lätt att torka med fuktig trasa.
  • Kan jag matcha vita soffbord med andra färger?

    Självklart. Du kan självklart ha monokromatisk inredning där allt går i vitt och crémefärgade toner. Men vita soffbord är också jättebra för att skapa kontrast och för att kombinera olika färger i vardagsrummet. Det vita soffborder lägger grunden för att du ska kunna tillsätta valfri färg. Ställ röda dekorationer på bordet. Eller matcha med gula gardiner. Låt fantasin flöda med våra vita soffbord.