Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 171 produkter
1
...
8

Populära filtreringar

Glasbord som soffbord har på senare tid blivit allt mer populärt. Det är lätt att förstå då soffbord i glas ger ett elegant intryck och enkelt att inreda kring. Våra soffbord i glas kommer i många olika varianter. Stor del av våra glas-soffbord består endast av en glasskiva där underredet sedan är i exempelvis mässing eller metall. Välkommen och utforska hela vårt sortiment av soffbord i glas.

 • Hur tar man bäst hand om ett soffbord i glas?

  Soffbord med glasskiva är av naturliga skäl mer ömtåliga änsoffbord av till exempel trä eller fanér. Bra skötselrådför ett soffbord i glas är bland annat att undvika förtunga belastningar, att använda glasunderlägg (särskilttill varma drycker) samt att regelbundet torka av medfuktad trasa och ett bra rengöringsmedel eller fönsterputs.
 • Vilka olika typer av soffbord med glasskiva finns hosTrademax?

  I vårt sortiment hittar du mängder av olika soffbord i glasoch/eller med glasskiva, i olika storlekar, stilar,modeller och utföranden. Samtliga av hög kvalitet och tillbra priser.
 • Vilken typ av underrede passar bäst tillvardagsrumsbord med glasskiva?

  Det beror helt på tycke och smak, samt vad man själv tyckerär snyggast till övrig inredning. På Trademax har viglasbord med underrede av både mässing, kromad metall, träoch plast i olika stilar och färger.
 • Är det säkert att beställa hem ett soffbord i glas frånnätet?

  Att handla bord med glasskiva på nätet är precis likatryggt och säkert som att göra det i en fysisk butik.Samtliga produkter är väl förpackade och hanteras varsamt.Varmt välkommen att beställa ditt nya soffbord i glasbilligt online här hos oss på Trademax.