Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 38 produkter
12

 • Var passar det att ha ett lantligt soffbord?

  Det passar faktiskt på de flesta ställen och i mångamiljöer. Ett rustikt soffbord med inslag av trä pryder sinplats både bland gröna krukväxter och textilsoffor. Detpassar lika bra tillsammans med en modern soffgrupp i skinnsom med en tygsoffa i retrostil.
 • Är ett lantligt soffbord alltid tillverkat i trä?

  Trä är det vanligaste materialet när man söker efterlantliga soffbord. Men även metallbord kan vara lantliga.Ett lantligt soffbord är ofta av naturträ eller målat inågon snygg neutral färg. Det kan också ha enbart vissadelar målade.
 • Hur tar man hand om ett lantligt soffbord?

  Borden kräver mycket lite skötsel tack vare den tåligakonstruktionen. Oftast räcker det med att torka av damm ochkladd med en lätt fuktad trasa. Är ditt lantliga soffbordvitmålat kan du behöva tänka på att inte sätta varma sakerpå skivan för att undvika fula ringar.
 • Hur dekorerar man ett lantligt soffbord?

  Ett krus med blommor är aldrig fel på ett soffbord. Njut avnyplockade blommor på sommaren och eterneller underresterande årstider. Den rustika och lantliga stilen kanockså förstärkas med några stadiga ljusstakar i tenn ochkanske ett fruktfat i samma material. Din smak avgör!