Soffbord & vardagsrumsbord

Visar 2659 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

En soffa utan soffbord är som en sommar utan sol. Soffbordet är ett komplement till soffan och kan användas till mycket. Förutom att du kan ställa tekoppen och lägga fötterna på det så kan du också ha ett soffbord med förvaring – perfekt för att gömma undan fjärrkontroller, tidningar och annat. Vi har ett stort utbud av soffbord för alla smaker och inredningar. Oavsett vilket typ av soffbord du letar efter garanterat ett soffbord i en design och storlek som passar dig. 

Billiga soffbord för alla hem!

Vi erbjuder soffbord i en mängd olika färger, former och material. Letar du efter ett soffbord valnöt? Eller ett soffbord i marmor? Genom att använda filtreringen till vänster kan du välja att exempelvis bara leta efter soffbord i svart och soffbord i vit färg, soffbord valnöt eller ek, eller att bara se vissa varumärken. Vi är lika noga med kvaliteten som vi är med att erbjuda marknadens lägsta priser, och vi erbjuder alltid gratis frakt och öppet köp i 365 dagar. Hos oss kan du köpa högkvalitativa soffbord billigt. Beställ ditt nya soffbord online och få ut det mesta av ditt vardagsrum!

Det är meningen att din avkoppling ska vara så bekväm som möjligt. Det är din stund på dagen och då ska det vara enkelt att koppla bort allt annat. Vila fötterna på ditt soffbord eller avlasta händerna när det blir lite för mycket på samma gång. Ett soffbords placering i förhållande till TV:n och soffan är viktig. Möbeln får inte vara för låg eller för hög och den ska stå nära - lätt att nå utan någon större ansträngning. Vi på Trademax vill göra det bekvämt för dig och dina vänner, därför har vi samlat ett brett urval av soffbord i ek, glas och valnöt. Ett soffbord i valnöt är populärt och blir ett elegant inslag i rummet. 

Hos oss hittar du garanterat ett bord som smidigt smälter in med din övriga inredning och som ger dig och dina gäster en bekväm känsla som gör det trivsamt att vistas i hemmet. Välj mellan olika material, färger och nyanser i sortimentet. Du hittar även soffbord i olika former, allt från ovala och fyrkantiga till runda. Allt för att du ska kunna hitta en produkt som passar i din inredning.

Köp snygga och trendiga soffbord online

När du bestämt dig för ett soffbord så köper du det bekvämt och enkelt online hos Trademax. Vi tycker det ska vara billigt att handla möbler online, därför har vi skippat mellanhänderna och noga valt ut produkter hos våra leverantörer som är både trendiga och kvalitativa men samtidigt mycket prisvärda. Vår kunniga och tillmötesgående kundsupport finns här för att hjälpa dig och svara på alla frågor som rör ditt köp! Vi ebjuder snabba leveranser hem till dörren, fraktfritt. Bor du i lägenhet och vill ha hjälp med uppbärning kan du lägga till denna extra service i kassan innan du slutför ditt köp. Dessutom erbjuder vi alltid 365 dagars öppet köp. 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie