Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 24 av 1114 produkter
1
...
47

Populära filtreringar

Ett soffbord i trä är en tidlös och elegant inredningsdetalj som passar perfekt i de flesta hem. Trä är ett naturligt material som ger en varm och inbjudande känsla till rummet. Soffbord i trä finns i olika stilar och former, från klassiska rektangulära bord till mer unika och moderna designs. En fördel med träsoffbord är att de är hållbara och lätta att underhålla. De kan också enkelt anpassas till olika inredningsstilar genom att välja olika träslag och behandlingar. Hos Trademax hittar du ett brett utbud av soffbord i trä för att passa din personliga stil och behov.

Vanliga frågor och svar om Soffbord trä

 • Vilket soffbord i trä bör man välja?

  Soffbord i olika träslag har varit populära länge och fortsätter vara trendigt. Då du kan hitta soffbord i många olika träslag är det lätt att matcha din stil. Vill du ha den skandinaviska ljusa stilen är björk ett perfekt alternativ. Furu finns i många olika nyanser och skapar en rustik känsla. Vitlaserade soffbord i sin tur ger en ljus och trendig inredning.
 • Vilket soffbord i trä är mest praktiskt?

  Soffbord har en speciell plats i varje hem och framför allt i vardagsrummet vid soffan. Framför tv-soffan kan ett vackert soffbord trä med förvaring under vara mycket praktiskt.
 • Vilken form på ett soffbord trä bör jag välja?

  Har du exempelvis en soffgrupp är det ofta praktiskt med ett ovalt eller rektangulärt soffbord. Runda träsoffbord eller tvådelade soffbord i trä passar bra vid fåtöljer eller mindre soffgrupper. Ett mindre soffbord i blandade material som exempelvis glas och trä blir en vacker inredningsdetalj bredvid fåtöljen.
 • Vilken yta på bordet är mest praktisk när man väljer ett soffbord i trä?

  Använder ni ibland soffbordet för att äta vid det så bör ni satsa på en lackad yta som är mer hållbar. Väljer ni ett vackert soffbord i massivt trä bör bordstabletter och glasunderlägg användas. Hos oss på trademax.se kan du köpa billiga och trendiga små som stora soffbord i trä online.