Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 24 av 32 produkter
12

 • Varför köpa ett soffbord i mässing?

  Det ligger både något mycket klassiskt och extra lyxigtöver ett soffbord i mässing. Materialet, som reflekterarljus, sätter glans på vardagsrummet, och ger miljön ett merdynamiskt helhetsintryck. Mässing är populärt eftersom detliknar guld i färgen, och har tillverkats i Sverige sedan1500-talet.
 • Vad har jag för alternativ?

  På Trademax hittar du billiga soffbord i mässing i ettantal olika utföranden. Vi har kvadratiska, fyrkantiga ochrunda bord, för att du ska hitta ett som passar ditt hem.Du har även möjlighet att välja mellan bordsskivor igenomskinligt glas eller marmormönster i olika färger.
 • Vad ska jag tänka på?

  Innan du beställer är det bra att fundera över hur storavlastningsyta du behöver, samt hur olika former passar densoffa eller sittgrupp du har i vardagsrummet. Bordet skavara lättillgängligt, och om du har en stor soffa kan ettavlångt soffbord eller ett soffbord set vara bra val.
 • Vad passar hos mig?

  Tänk på att soffbordet tar en central plats i dittvardagsrum. Om miljön i övrigt är fylld av raka vinklar kanett runt soffbord mjuka upp intrycket. Fundera också på hurett ljust kontra mörkt soffbord matchar resten avmöblemanget. Beställ ditt soffbord i mässing online här påTrademax.se.