Soffbord i mässing

42 st produkter
Kampanj
  • Mässing
525683(13).jpg

Varför köpa ett soffbord i mässing?

Det ligger både något mycket klassiskt och extra lyxigtöver ett soffbord i mässing. Materialet, som reflekterarljus, sätter glans på vardagsrummet, och ger miljön ett merdynamiskt helhetsintryck. Mässing är populärt eftersom detliknar guld i färgen, och har tillverkats i Sverige sedan1500-talet.

Vad har jag för alternativ?

På Trademax hittar du billiga soffbord i mässing i ettantal olika utföranden. Vi har kvadratiska, fyrkantiga ochrunda bord, för att du ska hitta ett som passar ditt hem.Du har även möjlighet att välja mellan bordsskivor igenomskinligt glas eller marmormönster i olika färger.

Vad ska jag tänka på?

Innan du beställer är det bra att fundera över hur storavlastningsyta du behöver, samt hur olika former passar densoffa eller sittgrupp du har i vardagsrummet. Bordet skavara lättillgängligt, och om du har en stor soffa kan ettavlångt soffbord eller ett soffbord set vara bra val.

Vad passar hos mig?

Tänk på att soffbordet tar en central plats i dittvardagsrum. Om miljön i övrigt är fylld av raka vinklar kanett runt soffbord mjuka upp intrycket. Fundera också på hurett ljust kontra mörkt soffbord matchar resten avmöblemanget. Beställ ditt soffbord i mässing online här påTrademax.se.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Förvaringstyp
Förvaring
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Stil
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj