Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 58 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Ett soffbord i ek är mer än bara en möbel – det är en tidlös och naturlig skapelse som tillför en unik karaktär till ditt hem. Med sitt vackra träslag och eleganta design blir det en central del av din inredning. Ekens varma och robusta egenskaper ger en känsla av hållbarhet och skönhet som varar över tid. Oavsett om du föredrar en modern och minimalistisk stil eller en mer rustik atmosfär, kommer ett soffbord i ek att komplettera och förhöja din inredning. Låt denna praktiska och samtidigt stilfulla möbel bli en inspirationskälla för ditt vardagsrum, där du kan samla dina tankar och skapa minnesvärda stunder.

Vanliga frågor om Tv-bänk & mediabänk betong

 • Hur tåligt är ett soffbord i ek?

  Ek är ett hårt träslag som generellt sett är relativttåligt och passar bra som material för ett soffbord. Liktandra träslag kan det dock vara känsligt för fukt ochfettfläckar, varför exempelvis glasunderlägg kan vara braatt använda.
 • Hur stort är ett soffbord i ek från Trademax?

  På Trademax erbjuder vi soffbord av ek i olika storlekar,modeller och utföranden. Både större och mindre, samt rundaoch fyrkantiga. Vi satsar på att erbjuda ett brettsortiment så att det ska vara enkelt för dig att hitta justditt perfekta ekbord.
 • Behöver man behandla soffbord av ek på något sätt?

  Ekbord är i regel behandlade när man köper dem, men skulledet uppstå slitage efter många års användning kan man medfördel slipa av bordsskivan och behandla på nytt. Observeraatt detta endast fungerar om soffbordet är av massiv ek, ejfanér.
 • Finns det soffbord tillverkade i ek som även harförvaring?

  Absolut. I vårt utbud hittar du flera soffbord ochvardagsrumsbord av ek, med olika typer av smart ochpraktisk förvaring. Ta gärna en titt i vårt sortiment härpå nätet, och beställ ett kvalitativt, snyggt och billigtsoffbord i ek från oss på Trademax.