Soffbord Rotting

1 st produkter
  • Rotting
1840880(3).jpg

Skapa en stilren, naturinspirerad, bohemisk eller marin inredning med hjälp av detaljer som just soffbord i rotting. Idag finns soffbord i rotting som passar de flesta stilar och hem, både inom- och utomhus. Rotting tillför det mjuka i inredningen, med sitt utförande av flätade rötter eller grenar skapas ett tilltalande formspråk. Givetvis har Trademax rottingsoffbord i flera olika färger och storlekar. Dessutom finns runt rottingsoffbord, soffbord i rotting med färgerna svart och vit samt soffbord i rotting med metall eller glas. Är du sugen på en naturlig eller retro stil med rotting finner du den till bra pris hos oss.

Skapa stilen med hjälp av soffbord i rotting

Fungerar soffbord i rotting i utomhusmiljö?

Rotting är ett naturmaterial som gör sig fantastiskt snyggt i utomhusmiljö, i din trädgård, under en pergola eller under tak. Har du en inglasad altan eller balkong är det ett enkelt val. Tänk på att skydda naturlig/äkta rotting från väder och vind. Vill du ha tåligare rottingmöbler kan du välja konstrotting som också finns i flera utföranden.

Vad passar bra till ett soffbord rotting?

Naturfärgad rotting är snygg till de flesta material och färger. Om du väljer en ljusare rotting kan du med fördel kombinera med textilier i naturmaterial och ljusare färger. En mörkare rotting gör sig snyggt mot mönstrade och mörka textilier såsom kuddar, plädar och gardiner. Kanske väljer du en hel rottingsoffgrupp till ditt soffbord i rotting?

Är soffbord i rotting trendigt?

Rotting är ett material som kommer och går i våra trender. Framför allt är det rottinggrupperna med både bord och stolar som trendat rejält genom tiderna. Idag är rotting soffbord åter en aktuell storsäljare, och du kan hitta det du söker här hos oss på Trademax. Med ett soffbord i svart och detaljer av rotting skapar du en riktigt iögonfallande stil. Fånga upp den ljusa rottingen i kuddar eller gardiner i samma rum.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Materialval (1)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar