Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 14 av 14 produkter

 • Vad innebär soffbord i New England-stil?

  New England är ett samlingsbegrepp som kännetecknas avstilrena soffbord med vackra detaljer. Du kan hitta alltfrån små eleganta vita New England-soffbord till andra NewEngland-modeller med inslag av vackra trädetaljer. Påtrademax.se kan du köpa nya soffbord i New England-stiltill billiga priser online.
 • Hur inreder man i New England-stil?

  Du kombinera ljusa färger på möblerna, eller så bryter avmed vackra soffbord i ljusa träfärger. Det är lite av enavskalad stil där du kompletterar med exempelvis NewEngland-lampor. Det är lite av en skärgårdskänsla överstilen. Välj gärna att dekorera med plädar och soffkuddar iblårandigt.
 • Hur kombinerar man bäst ett soffbord i New England-stilmed mattor?

  Kombinera gärna med sandfärgade mattor eller mattor i blåttoch vitt. Väljer du ett soffbord i New England-stil som ärmörkt träfärgat så gör sig en ljusbeige matta bäst. Tankhav och strand.
 • Är New England-stilen trendig?

  New England är en trend som håller sig genom att den är såstilren. Den välkomnar också att man kombinerar nytt medgammalt. Ljusa färger och hållbara material kommer aldriggå ur tiden. Du kan till och med ta fram mormors porslinoch återanvända gamla teakmöbler.