Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 24 produkter

Ett soffbord med förvaring är både praktiskt och vackert. Det gör helt enkelt livet enklare. Välj i vårt sortiment av billiga soffbord med förvaring till ditt hem.

Få det mer praktiskt med ett soffbord med förvaring

  • Vad är fördelarna med förvaring i mitt soffbord?

    Soffbordet är ofta det ställe där fjärrkontroller, tidningar och glasunderlägg hamnar. Det kan lätt se stökigt ut på ett soffbord om du inte har förvaring till alla saker som du normalt använder när du sitter i soffan. Att ha ett soffbord med förvaring är praktiskt, så att du håller reda på fjärrkontrollen och så att den inte hamnar i springan mellan soffkuddarna. Förvaring i ditt soffbord gör också det lättare att städa snabbt, när det behövs.
  • Hur väljer jag soffbord med förvaring?

    Utseende och stil är oftast det viktigaste när du väljer soffbord. Ha också i åtanke att ditt soffbord med förvaring ska passa in storleksmässigt med soffor och fåtöljer. Annars är behovet av förvaring det som bör styra ditt val. Hur mycket vill du förvara i ditt soffbord och hur stor plats tar det? Se till att du inte har för lite plats för förvaring i ditt soffbord. Det är ofta fler saker än du tror som behöver en plats att förvaras.
  • Är det bäst med hylla eller låda i mitt soffbord med förvaring?

    I en låda kan du såklart gömma saker som du tycker är för fula att ha framme. Men samtidigt är det enklare att nå saker på en hylla. En låda som förvaring i ditt soffbord kräver att det finns plats nog att dra ut den.