Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 24 av 132 produkter
1
...
6

Populära filtreringar

Skapa en genuin atmosfär i ditt hem med ett rustikt soffbord i trä. Hos oss på Trademax hittar du flera modeller av gedigna, rustika soffbord i hög kvalitet. Soffbordet är samlingspunkten i vardagsrummet och med en matchande bekväm soffa blir det en skön plats att koppla av på. Fördelen med ett rustikt soffbord är att det är stabilt, och flera modeller ger dig möjlighet till praktisk förvaring i lådor eller hyllor under själva bordsskivan. Soffbord trä rustik passar lika bra för barnfamiljen som behöver ett tåligt bord att ställa fram chips och dricka på som för den vuxna familjen som vill samla vänner i vardagsrummet för en trivsam kväll.

Ett rustikt soffbord ger ett gediget intryck

  • Hur möblerar jag med ett rustikt soffbord?

    När du väljer ett rustikt soffbord kan du komplettera med möbler i samma genuina stil, exempelvis tunga fåtöljer och en chesterfield soffa. Ibland kan det vara kontrasterna som lyfter känslan i rummet och du kan välja enkla stilrena möbler som låter soffbord rustik få en framträdande plats.
  • Vilka textilier passar ett rustikt soffbord?

    Soffbord rustik är lätta att komplettera med vackra textilier, men det är inte alltid det behövs. Hos oss på Trademax hittar du många modeller av rustika soffbord där du kan låta den vackra bordsytan tala för sig själv. Väljer du ett rustikt soffbord av trä kan det räcka med att lägga glasunderlägg med vackra mönster på bordet.
  • Hur sköter jag ett rustikt soffbord av trä?

    De rustika soffbord och vardagsrumsbord som du hittar hos oss på Trademax har fördelen att de är lättskötta. Oftast räcker det att torka av fläckar med en fuktig trasa men du kan också ta lite möbelpolish på ytan om den blivit smutsig eller om du bara vill polera upp den. Ett rustikt soffbord är förlåtande och tillåter att inte vara så polerade utan vilket i stället kan ge ett lite tuffare intryck.