Soffbord Industri

236 st produkter
Kampanj
  • Industriell
1280456(1).jpg

Den industriella inredningsstilen är ett riktigt statement och du skapar den genom att kombinera trä och metall. På Trademax har vi ett brett utbud med många olika modeller av soffbord som påminner om industri. Oavsett om du söker ett litet, stort, fyrkantigt eller runt soffbord så har vi flera val för just dig.

Sätt känslan i rummet med vardagsrumsbord i industristil

Vad passar till soffbord i industristil?

När du inreder med en industriell stil kan du givetvis välja dina favoritfärger. Ofta är färgerna mörka snarare än ljusa, och svart funkar alltid. Till ett soffbord industri passar en skinnsoffa utmärkt, eller puffar och andra möbler i skinn. Tänk grövre och ruffare material snarare än prydligt och elegant. Vill du ha ett högt, lågt eller lagom soffbord i din industrikänsla? Matcha med färger och detaljer från vårt övriga sortiment.

Vad är typiskt för ett vardagsrum i industristil?

Soffan och soffbordet är rummets mittpunkt, så börja planeringen av din inredning just här. Ett vardagsrumsbord i industristil bör vara helt eller delvis i metall. Knyt ihop känslan i rummet med att fånga upp metallens färger i andra inredningsdetaljer. Ofta har bordet detaljer av smide eller liknande som du enkelt fångar upp med ljusstakar, amplar och andra detaljer i just smide.

Finns det soffbord industristil helt i trä?

Naturligtvis har vi på Trademax även soffbord industri som är helt i trä. Du känner igen dem på den ruffa strukturen och de mörka färgerna. Ett soffbord i massivt trä med grova detaljer passar utmärkt till skinnsoffan och sittpuffarna, och du rundar snyggt av känslan med ljusstakar av metall eller glas.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Förvaringstyp
Förvaring
Varumärke
Höj och sänkbar
Med hjul
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Funktion
Stil (1)
Stapelbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj