Soffbord vintage i retrostil

52 st produkter
Kampanj
  • Retro
1466170(2).jpg

Skaffa dig en egen stil med ett retro soffbord och matcha med möbler som stämmer in. Hos oss på Trademax hittar du flera unika soffbord i retrostil som ger ditt vardagsrum rätt vintagekänsla. Soffborden i gammal stil håller hög kvalitet som speglar den rätta tidsandan men har ändå de moderna möblernas fräschhet.

Retro soffbord ger karaktär

Hur matchar jag ett soffbord i retrostil?

Med retrostil brukar man mena soffbord som är tillverkade på 50-, 60- eller 70-talet. Den inredningsstil som användes då var stram, enkel och funktionell. När du väljer ett soffbord i retrostil blir det alltså rätt om du samtidigt väljer en stilren soffa och enkla praktiska fåtöljer. Plasten hade inte riktigt gjort sitt intåg och de flesta inredningsdetaljer i trä, stålrör eller metall. Hos oss på Trademax hittar du både belysning och möbler som du kan komplettera ditt soffbord i retrostil med om du inte redan har det.

Hur väljer jag rätt vintage soffbord?

Kanske har du fått ärva lite möbler från en släkting som du vill komplettera med ett tidstypiskt soffbord i retrostil. Eller så vill du bara skaffa dig en unik och annorlunda inredning som för tankarna till mitten av 1900-talet. När du väljer soffbord i retro präglas de av en enkelhet som är lätt att matcha, oavsett om du vill blanda gammalt och nytt eller om du vill hålla dig till retro. Hos oss på Trademax finns ett urval soffbord i retrostil som passar in med både nya och äldre inredningsstilar så du kan välja ett som smälter in fint i ditt hem.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Förvaringstyp
Förvaring
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Funktion
Stil (1)
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj