Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 9 av 9 produkter

 • Hur hittar man ett soffbord i koppar?

  Vi på Trademax är stolta över att kunna erbjuda våra kunderbilliga soffbord i koppar. Du kan välja mellan klassiskelegans eller modernare tongångar. Vissa bord har underredei koppar och bordsskiva i ett annat material som marmoreller glas. Andra är helt och hållet tillverkade i metall.Köp ditt soffbord online hos oss.
 • Hur inreder man med ett soffbord i koppar?

  Ett bord i koppar kan göra ett helt rum. Sedan kan du väljaatt följa upp trenden med resterande möbler i liknandestil. Eller så väljer du att kontrastera med mycket mjukatextilier.
 • Hur sköter man ett soffbord i koppar?

  Ett kopparbord behöver inte mycket skötsel. Handla hemnågon typ av puts att behandla bordet med någon gångemellanåt. Däremellan dammar man bara av bordet. Är självabordsytan av trä, marmor eller glas så använder du medelsom är avsedda för sådana material.
 • Varför väljer man ett soffbord i koppar?

  Den främsta anledningen brukar vara att de är så snygga.Koppar påminner till viss del om trä i färgen men ytan ärhelt annorlunda. Nyansen och glansen är kopparens egna.Koppar är ett klassiskt material som aldrig blir omoderntoch det håller livet ut.