Fyrkantigt soffbord

362 st produkter
Kampanj
  • Kvadratisk
1685813(1).jpg

Varför väljer man ett kvadratiskt soffbord?

Ett kvadratiskt soffbord passar utmärkt om man har enhörnsoffa. Det ger alla soffsittare möjlighet att få sinegen bit av det fyrkantiga soffbordet. Det är lätt att nåtill chipsskålen eller drycken. Ett kvadratiskt soffbord ärsnyggt och fungerar bra för en filmkväll med familj ellervänner.

Kan man hitta fyrkantiga soffbord på Trademax?

Online hos oss på Trademax har vi ett stort urval avfyrkantiga soffbord. Det finns fyrkantiga soffbord medförvaring och det finns satsbord för bordsyta till många.Vi har soffbord i olika material och alltid billiga priser.

Hur använder man ett satsbord?

Ett fyrkantigt soffbord i satsmodell består av flerastapelbara bord i olika storlekar. När du vill använda allaborden plockar du bara fram det önskade antalet. Efteråtkan borden enkelt sättas tillbaka och tar inte upp onödigplats i ditt sällskapsrum. Smart och snyggt!

Finns det fyrkantiga bord med förvaring?

Det finns fyrkantiga bord med olika typer av förvaring. Deflesta är tillverkade av trä. En del har lådor där du kanförvara saker som är bra att ha men inte ska stå framme.Andra är tillverkade med ett hyllplan under bordsskivan därman kan ha böcker och tidningar.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj