Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 28 produkter
12

Ett flexibelt soffbord underlättar vardagen. Ett soffbord med hjul gör att du smidigt kan flytta det närmare dig när nu sitter i soffan. Hjulförsedda bord går lätt att rulla undan när du ska dammsuga eller vädra mattan. Bordet kan du även enkelt flytta på om du till exempel vill ha mer plats framför tv:n. Inspireras av våra bord på hjul om du funderar på att skaffa ett nytt soffbord eller kanske göra om det du redan har.

Gör livet enklare med soffbord med hjul

  • Är det risk att soffbordet med hjul blir instabilt?

    Med låsbara hjul blir borden lika stabila som vanliga soffbord. Man låser enkelt ett hjulpar när man flyttat bordet så står det stadigt. Andra modeller med mindre hjul är konstruerade så att de står stadigt även på olåsta hjul.
  • Finns det soffbord med diskreta hjul?

    Många av våra modeller av bord med hjul, både sidobord och soffbord, har små diskreta hjul som gör det möjligt att rulla undan bordet utan att hjulen är så framträdande till utseendet. Vi har också bord med hjul som snarare är en del av bordets karaktär och som ger bordet ett eget uttryck. Det får vara tycke och smak som styr där.
  • Vad ska man tänka på om man har ett soffbord på hjul?

    Det är bra om man kan låsa hjulen om man till exempel har barn som leker runt bordet. Man kan också välja en matta som gör det lättare att flytta på bordet. Mattor med lång lugg kan göra att det blir trögare att rulla undan bordet.