Ovalt soffbord

46 st produkter
Kampanj
  • Oval
2206124(2).jpg

Frågor som soffbord ovalt

Passar ovala soffbord till alla inredningsstilar?

Ovala soffbord har mjuka, härliga former som gör att de passar fint till så gott som alla inredningsstilar. Antingen tillsammans med andra möbler som också har mjukare design, eller som kontrast till hårdare och mer skarpa former.

Hur stort är ett ovalt soffbord?

Precis som soffbord i andra former finns även våra ovala soffbord i olika storlekar. Här på Trademax hittar du bordmed både större och mindre skivor i oval form.

Hur mycket kostar ett ovalt soffbord från Trademax?

På Trademax erbjuder vi ett stort utbud av olika slags ovala soffbord, med priser som varierar utifrån storlek, modell, material och design. Hos oss prioriterar vi flexibilitet och valmöjligheter för våra kunder och satsar mycket på att erbjuda ett så brett urval som möjligt. Alla våra ovala soffbord håller hög kvalitet och är mycket prisvärda.

Har Trademax ovala vardagsrumsbord och soffbord i olika varianter?

I vårt sortiment hittar du flera typer av soffbord i ovalform att välja mellan. Vi har bord i olika färger, olikastilar och med många olika slags snygga under reden. Botanisera bland vårt prisvärda utbud, och beställ ett billigt ovalt soffbord av hög kvalitet och i snygg design online här på Trademax.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj