Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Ovalt soffbord

45 st produkter
Visar 24 av 45 produkter
12

 • Passar ovala soffbord till alla inredningsstilar?

  Ovala soffbord har mjuka, härliga former som gör att depassar fint till så gott som alla inredningsstilar.Antingen tillsammans med andra möbler som också har mjukaredesign, eller som kontrast till hårdare och mer skarpaformer.
 • Hur stort är ett ovalt soffbord?

  Precis som soffbord i andra former finns även våra ovalasoffbord i olika storlekar. Här på Trademax hittar du bordmed både större och mindre skivor i oval form.
 • Hur mycket kostar ett ovalt soffbord från Trademax?

  På Trademax erbjuder vi ett stort utbud av olika slagsovala soffbord, med priser som varierar utifrån storlek,modell, material och design. Hos oss prioriterar viflexibilitet och valmöjligheter för våra kunder och satsarmycket på att erbjuda ett så brett urval som möjligt. Allavåra ovala soffbord håller hög kvalitet och är mycketprisvärda.
 • Har Trademax ovala vardagsrumsbord och soffbord i olikavarianter?

  I vårt sortiment hittar du flera typer av soffbord i ovalform att välja mellan. Vi har bord i olika färger, olikastilar och med många olika slags snygga underreden.Botanisera bland vårt prisvärda utbud, och beställ ettbilligt ovalt soffbord av hög kvalitet och i snygg designonline här på Trademax.